Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У місті на Волині розпочнеться навчання в університеті третього віку

Фото Володимирської міськради.

У місті на Волині розпочнеться навчання в університеті третього віку

Навчатимуться у Володимирі

22 вересня у приміщенні центру культурних послуг відбулись організаційні збори університету третього віку, який ось уже 11-й рік працюватиме при територіальному центрі соціального обслуговування.

На зустріч зібралось понад 60 мешканців та мешканок міста. До них з привітанням звернулась директор терцентру Інна Мацьоха, яка висловила сподівання, що навчання в університеті допоможе кожному розфарбувати життя новими знайомствами, цікавими заняттями, і побажала успіхів, йдеться на сайті Володимирської міськради.

Соціальний педагог Оксана Бистричан ознайомила присутніх з переліком запропонованих факультетів. Серед них «Історія рідного краю», «Основи інформатики та комп’ютерних технологій», «Іноземних мов» (англійської та польської), «Основи здорового способу життя» (танці), «Основи психології», «Декоративно-прикладне мистецтво» (художня майстерність або швейна справа). «Художня майстерність» передбачає широкий спектр занять, у планах – малювання, батик, витинанки, аплікації з джинсу, петриківський розпис, ліплення та чимало іншого.

Крім того, традиційно функціонуватиме хор, студенти в’язатимуть шкарпетки воїнам, плестимуть сітки.

Усі охочі зможуть обрати для навчання по кілька факультетів, хто прийме рішення пізніше – зможе приєднатись до груп протягом року. Для цього можна звернутись в офіс територіального центру, що на вул. Ковельській, 10. 

Поза лекціями, на усіх чекає ще й університетське життя, участь у загальноміських подіях. І вже завтра усіх запрошують на стадіон «Олімп», де відбудеться відкриття Європейського тижня спорту, а о 13.00 у приміщенні туристично-інформаційного центру буде зустріч з автором книги «Парагвайське щастя» Олександром Волощуком. Обговорили й приготування до відзначення 1 жовтня Дня українського козацтва.

Самі ж уроки розпочнуться цьогоріч 2 жовтня. Поки що ж пані Оксана закликала обрати старосту для кожного з факультетів.

По закінченні зустрічі її учасники затримались у фоє, аби написати заяви.

Читайте також: Ченці з Волині опановували пожежну справу (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel