Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Не було, що їсти: на Волині судили горе-матір

Фото ілюстративне / Новинарня.

Не було, що їсти: на Волині судили горе-матір

У Старовижівському районному суді розглянули справу про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, яка неналежно виконувала обов’язки щодо догляду за дитиною

Матір 2 серпня 2023 року близько 11:10 за місцем свого проживання ухилилася від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо виховання неповнолітнього сина. Вона не забезпечила санітарних умов для проживання дитини: в будинку були антисанітарія, речі розкидані, відсутні продукти харчування.

У судовому засіданні матір вину визнала повністю. Щиро розкаялася у вчиненому. Пояснила, що в той день не встигла прибрати в хаті та зварити їсти. Намагається надалі такого не допускати. Алкогольні напої не вживає. Просила закрити справу за малозначністю скоєного,Ю пише «Район.Стара Вижівка« з посиланням на постанову суду від 20 вересня 2023 року.

У суді також взяли до уваги протокол про адміністративне правопорушення, письмові пояснення жінки, акт оцінки потреб сім’ї.

Матір визнали винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та обмежилися усним зауваженням.

Провадження у справі закрили.

Читайте також: Дитина побачила злодіїв: громадянина Молдови на Волині судили за грабіж.

Реклама Google

Telegram Channel