Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Україна перемагає Північну Македонію і на кілька годин випереджає Італію (Відео)

А лідеру національної збірної – Григорію Судакову – лише 21 рік.

Фото із сайту xsport.ua.

Україна перемагає Північну Македонію і на кілька годин випереджає Італію (Відео)

Тільки що в Празі підопічні Сергія Реброва здобули важливу вікторію у матчі за 3-є місце в групі

Але цього – третього місця – ще замало, аби виступати на Євро-2024 в Німеччині.

Футбол. Відбір до Євро-2024. Група С. Україна – Північна Македонія – 2:0 (1:0 – Георгій Судаков, 30 хв.; 2:0 – Олександр Караваєв, 90+5). Стадіон «Epet Arena» (м.Прага, Чехія).

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Зінченко (Сидорчук, 76), Степаненко, Судаков (Сваток, 87), Мудрик (Караваєв, 87), Зубков (Маліновський, 67), Довбик (Яремчук, 76).

Наші атакували, тиснули, Михайло Мудрик взагалі сам хотів обіграти захист суперника, але нічого не виходило. І тут за справу взявся 21-річний Георгій Судаков. На підступах до карного майданчика македонців він обікрав суперника та потужно ударив по м’ячу метрів із 20-ти. І той за допомогою рикошету влетів у ворота суперника. Г-о-о-о-л!!!

Це був перший гол Георгія Судакова за національну збірну України.

Дивимось, як це було (відео – MEGOGO):

А от після пропущеного голу македонці прокинулися і могли не лише зрівняти рахунок у матчі, а й вийти вперед: на 35-ій і 36-ій хвилинах матчу лише завдяки суперовій майстерності нашого голкіпера Анатолія Трубіна ворота збірної України залишилися сухими. Дивлячись на те, як нападники Північної Македонії легко проходять українсткий захист, хотілося швидкого завершення першого тайму... Навіть взагалі: щоб пролунав фінальний свисток. 

А в другому... А в другому на 52-ій хвилині Григорій Судаков видає суперовий пас на Артема Довбика, але той, вийшов один-на-один, із близької відстані не вцілив у ворота.

А вже у наступній атаці Анатолій Трубін знову продемонстрував дива на останній лінії – це вже був як мінімум третій гольовий воріт біля наших воріт. Що робиться з нашим захистом?

Македонці тиснуть. Відбиваємось. І на 59-ій хвилині нам вдається крутезна контратака, але свій шанс на мільйон не використав Михайлов Довбик, коли йому суперовий пас віддав Артем Довбик, проте гравець «Челсі» пробив прямо у воротаря.

 А на 60-ій хвилині Микола Матвієнко після подачі з кутового Олександра Зінченка влучив у поперечину. Ех...

Далі македонці знову почали на нас тиснути. Уболівальники України – рахувати хвилини до фінального свистка.

Хоча на 82-ій хвилині суперовий удар удався Григорію Судакову, але воротар македонців Столе Дімітрієвськізумів дотягнутися до м’яча і перевести його у поперечину. 

І на 87-ій хвилині Столе знову був на висоті та не дав себе переграти з близької відстані Роману Яремчуку...

А ось на 90+5-ій хвилині Дімітрієвскі необачно вийшов із воріт і гравець київського «Динамо» Олександр Караєв забив геніальний гол, перекинувши шкіряного у порожні ворота – 2:0. Фантастика!!!

Дивимось, як це було (відео – MEGOGO):

 

Збірна І В Н П З:П О
1. Англія 5 4 1 0 16:2 13
2. УКРАЇНА 6 3 1 2 8:7 10
3. Італія 4 2 1 1 6:4 7
4. Пн. Македонія 6 2 1 3 7:14 7
5. Мальта 5 0 0 5 1:11 0.

Сьогодні в нашій групі о 21:45 грають Італія – Мальта.

Звісно, тримаємо кулаки за Мальту. ;) Але дива тут не станеться.

Читайте також: «У 6 років став шахістом, бо батьки... заборонили комп’ютерні ігри».

Реклама Google

Telegram Channel