Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Джеймс Бонд відпочиває: як футболіст Роспутько утікав із «Шахтаря» в росію

«Проміняв кар’єру на лайно», – так характеризують у мережі божевільний крок Олександра Роспутька.

Фотоколаж із сайту isport.ua.

Джеймс Бонд відпочиває: як футболіст Роспутько утікав із «Шахтаря» в росію

19-річний гравець юнацької команди донецького клубу добре спланував свій крок

Гравець юнацької команди донецького «Шахтаря» Олександр Роспутько не повернувся після виїзного переможного матчу Юнацької ліги УЄФА проти «Антверпена» – 2:1.

Журналіст Володимир Звєров розповів, як саме Роспутько утікав з аеропорту.

«Роспутько здав багаж, взяв посадковий талон, але не сів у літак. Він пішов у вбиральню, зняв спортивний костюм «Шахтаря», переодягнувся в цивільне і просто звалив.

Повідключав телефони, повилогінювався та повидаляв себе з усіх соцмереж. Коли вже всі летіли, то зрозуміли, що він зник, але зв’язку з ним вже не було. Чекати і шукати його ніхто не сподівався, тому полетіли без нього.

Роспутько вийшов на зв’язок з представниками «Шахтаря» через деякий час після прильоту команди в Україну. І поговорив з представниками «Шахтаря», які йому чітко донесли: «Що ти робиш?».

Вже стало зрозуміло, що транзитом через Стамбул він полетів на рашку. До нього додзвонилися представники «Шахтаря». До чувака в якийсь момент почало доходити, що він накоїв. Адже «Шахтар» у разі його неповернення буде вимагати чималу компенсацію – в Олександра чинний контракт з донеччанами до червня 2024 року», – розповів журналіст.

Як ми повідомляли, батьки футболіста досі перебувають у окупованому Донецьку і підтримують окупаційний режим. Сам Олександр Роспутько зіграв уже 4 матчі за збірну України U-19. Вартість футболіста на ринку, за даними Transfermarkt, становить 50 тисяч євро. 

P.S. Не лише гравець «Шахтаря» не повернувся в Україну після матчів в Європі: втекли двоє співробітників жіночої команди ФК «Кривбас» – SMM-фахівець Роман Лопатін і фотограф Роман Медведєв.

Читайте також: «Ребров про Тимощука: Колись це було велике ім’я, але зникло назавжди».

Реклама Google

Telegram Channel