Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Гол Мудрика у ворота «Арсенала» можна дивитися вічно (Відео)

Ось такий удар «за комірець» кіперу вийшов у Михайла!

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

Гол Мудрика у ворота «Арсенала» можна дивитися вічно (Відео)

Тепер Олександр Зінченко відкрутить йому одну річ...

Як повідомляли ЗМІ, напередодні очної зустрічі Олександр Зінченко жартома пообіцяв відірвати Михайлові Мудрикові яйця, якщо той заб'є у ворота «Арсенала».

Англійська Прем’єр-ліга. 9 тур. «Челсі» – «Арсенал» – 2:2 (1:0 – Палмер, 15 хв., з пенальті; 2:0 – Мудрик, 48; 2:1 – Райс, 77; 2:2 – Троссард, 84).

Нарешті можемо констатувати: це був матч Михайла Мудрика.

Спочатку на 11-ій хвилині матчу Михайло ефектно прокинув українського «каноніра» Олександра Зінченка, і той його «зрізав», за що був покараний «жовтою карткою».

Потім на 14-ій хвилині під час подачі кутового Мудрик заробив пенальті, ударивши головою в руку суперника. Одинадцятиметровий холоднокровно реалізував Палмер.

А на 48-ій Михайло змусив встати трибуни лондонського стадіону «Стмефорд Брідж» і аподувати йому, коли ефектно послав м’яч за комірець голкіперу «Арсенала» Райя. Недоброзичливці кажуть, що кулястий просто зрізався з ноги українця. Але якби то не було – вийшло крутезно!

На той час Олександр Зінченко вже «грів лаву запасних» – його замінили в перерві, тож не мав права вибігати на поле і щось робити із чоловічим достоїнством Мудрика. ;)

Фотоколаж із сайту champion.com.ua.
Фотоколаж із сайту champion.com.ua.

 Шкода тільки, що цей гол не став нокаутом для «зброярів» – ті зуміли відіграти два м’ячі і вирвати нічию. Щоправда, Михайло залишав поле на 66-ій хвилині, коли рахунок був ще переможним – 2:0. Ех...

До речі, за версією аналітичного видання SofaScore, Михайло Мудрик – найкращий гравець «Челсі» в матчі з «Арсеналом» – йому поставили 7,2 бала. А ось Олександр Зінченко – найгірший у своїй команді (лише 6,2 бала). Найкращим гравцем поєдинку став Букайо Сака («Ареснал») – 7,7 бала.

Тим часом головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував рішення щодо заміни Михайла Мудрика на 66-й хвилині в матчі 9-го туру АПЛ проти лондонського «Арсенала»:

«Він грав добре, йому ще треба вдосконалюватись, для мене він все ще не в кращій формі. Нам потрібні були зміни, посиливши тиск у нападі з Ніколасом Джексоном. Гра була ближчою до 3:0, ніж до 2:1. Ми хотіли чинити тиск, а не говорити, що ось 2:0 – і нам треба захистити результат».

Ну-ну, бачимо, який вийшов тиск...

Після цього матчу в «Челсі» стало 12 очок і команда перебуває лише на 10-му місці в АПЛ, а ось «Арсенал» йде на другому, поступаючись лише різницею м’ячів «Манчестер Сіті» – в обох по 21 балу.

 

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

  Читайте також: «Помер легендарний футболіст сер Боббі Чарльтон».

Реклама Google

Telegram Channel