Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку затримали підозрюваного у нападі на волонтерку

Чоловікові судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Фото: zt.npu.gov.ua.

У Луцьку затримали підозрюваного у нападі на волонтерку

3 листопада оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління затримали підозрюваного у хуліганському нападі на волонтерку у місті Луцьку, де він останнім часом орендував квартиру

2 жовтня ввечері неподалік будинку невідомий чоловік зненацька накинувся на 39-річну жінку та завдав кількох ударів. За словами потерпілої, в руках нападника міг бути металевий предмет. 

Про це повідомляє Житомирське районне управління поліції.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління одразу ж розпочали проведення необхідних заходів для встановлення причетної особи. Завдяки записам камер відеоспостереження неподалік місця події було відстежено маршрут руху підозрюваного, встановлені свідки правопорушення.

Ретельний аналіз інформації, отриманої під час низки оперативно-розшукових заходів, дозволив встановити причетного. Ним виявився 25-річний житель Новогуйвинської громади. Відомо, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство та нині обвинувачується у спричиненні тілесних ушкоджень.

Після вчиненого молодик за місцем проживання не з’являвся. Він залишив межі Житомирської області та свідомо змінював місця проживання, намагаючись уникнути відповідальності.

Тож на підставі зібраних доказів 19 жовтня йому було заочно повідомлено про підозру в учиненому кримінальному правопорушенні.

3 листопада оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління затримали підозрюваного у місті Луцьку, де він останнім часом орендував квартиру. Відповідно до ухвали суду, його було доставлено до ізолятора тимчасового тримання та нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Процесуальне керівництво здійснює Житомирська окружна прокуратура.

Чоловікові судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави. Згідно з чинним законодавством йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Читайте також: На Волині мешканці багатоповерхівки змушені жити з горе-сусідами у постійному страху.

Реклама Google

Telegram Channel