Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як дізнатися чи закрито кримінальне провадження?

Реклама.

Фото: erdr.gp.gov.ua/

Як дізнатися чи закрито кримінальне провадження?

Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР) з'явився завдяки впровадженню нових правил, які зазначені у перехідних положеннях українського кримінально-процесуального кодексу. Знайти доступ до цього інформаційного ресурсу можна, перейшовши за посиланням https://erdr.gp.gov.ua/. Більше інформації про те, як здійснити пошук кримінального провадження за прізвищем, отримайте  за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/perevirka-yerdr/.

Як здійснити вхід до ЄРДР?

Перш ніж переходити до веб-ресурсу ЄРДР і намагатися знайти кримінальне провадження за номером або прізвищем, необхідно переконатися, що комп'ютер відповідає встановленим вимогам:

  1. Операційна система актуальною версією Mac OS або Windows.

  2. У  браузері встановлена остання версія і плагін Java.

  3. Стабільне підключення до інтернету.

Щоб увійти до ЄРДР, перейдіть за посиланням - https://erdr.gp.gov.ua/ і виконайте запуск «Персональних довірчих послуг». Система запропонує завантажити файл з назвою «sjwsa-gpu.jnlp.». Після завершення завантаження, відкрийте щойно завантажений файл і, перейшовши до меню «Персонального сервісу довірчих послуг», підключіть носій з сертифікатом для роботи з ЄРДР. Для цього виберіть «Файл на диску» у графі «Тип» і натисніть «. . . «, виберіть потрібний файл з сертифікатом. У графі «Пароль» введіть пароль від контейнера з сертифікатом і натисніть клавішу «Ок».

Вікно додатка «Персонального сервісу довірчих послуг» продемонструє дані, призначені для користувача, термін дії сертифіката і його серійний номер. Перейдіть на сторінку ЄРДР, оберіть кнопку «Вхід в систему» і натисніть «Ок» у вікні. Після цього увійдіть до ЄРДР і отримайте доступ до реєстру досудових розслідувань.

Як перевірити контрагента за відкритими реєстрами?

Багато хто знає, що успіх у бізнесі та результати будь-якої справи значною мірою залежать від надійних партнерів і контрагентів. Обов'язковою процедурою, яка допоможе уникнути майбутніх турбот з судовими позовами та запобігти репутаційним та фінансовим втратам, є перевірка на надійність.

Українським користувачам доступно безліч сучасних інструментів, які швидко надають необхідну інформацію про потенційних контрагентів. Однією з найпопулярніших і зручних платформ для цього є система YouControl, яка збирає дані з сотень офіційних джерел. За допомогою цієї системи всього за декілька секунд можна отримати докладне досьє з цінною інформацією без зайвих реєстрацій та затрат часу.

Онлайн-сервіс перевірки компаній YouControl пропонує 16 унікальних інструментів для бізнесу та повноцінні досьє на понад 7 млн ФОП і компаній. Більшість українських банків та великих компаній вже співпрацюють з YouControl, оскільки це дійсно зручно, корисно і вигідно!

Реклама Google

Telegram Channel