Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Нагороду вручили синові і дружині: волинського Героя посмертно відзначили орденом «За мужність»

До свого 42-го дня народження Воїн недожив трохи більше як місяць...

Фото: Ратнівська селищна рада.

Нагороду вручили синові і дружині: волинського Героя посмертно відзначили орденом «За мужність»

Микола Боговід із перших днів війни (26.02.2022) був призваний на військову службу

Вчора, у День Гідності та Свободи, Указом Президента України Верховного головокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського від 30 червня 2023 року № 363 Орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно) нагороджений Боговід Микола Адамович, 28 жовтня 1980 року народження, житель селища Ратне.

Нагороду отримувала дружина загиблого Захисника - Людмила Адамівна Боговід та син Максим.

Почесну місію вручення виконував начальник Другого відділу Ковельського районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки Василь Шинкарук та селищний голова Віталій Бірук.

Про це інформує Ратнівська селищна рада.

Цей орден не поверне до життя мужнього, хороброго та доброго воїна Миколи Боговіда, та нехай він буде ще однією згадкою про велике серце Героя, про неймовірну відвагу, про велику любов до Батьківщини. 

21 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту Незалежності України в Донецькій області загинув Захисник України, житель селища Ратне  - Микола Адамович Боговід. Мав звання старшого сержанта.

Микола Боговід –  з перших днів війни (26.02.2022) був призваний на військову службу.

Служив спершу в роті охорони Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а вже в травні був переведений до військової частини.  До свого 42-го дня народження недожив трохи більше як місяць.

Рідні, друзі, побратими згадують мужнього воїна  добрим, життєлюбним, надійним товаришем з великим серцем Героя та неймовірною відвагою.

Вічна пам'ять і слава Герою...

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також: Доньки двох Героїв-ковельчан отримали нагороди своїх батьків.

Реклама Google

Telegram Channel