Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Провели в останню путь Героя з Волині, що повернувся на щиті через 8 місяців після загибелі (Фото)

Вічна пам’ять Герою...

Фото: Фейсбук Ігоря Чайки.

Провели в останню путь Героя з Волині, що повернувся на щиті через 8 місяців після загибелі (Фото)

Вчора Ковельська громада попрощалася з ним у рідному селі Городилець

Повномасштабна війна застала Романа Приступу на Київщині, де він тривалий час жив і працював. Ще на її початку, маючи досвід строкової служби, він добровільно вступив до Збройних сил України.

За час служби перебував у найгарячіших точках фронту. У березні 2023 року зв’язок із Романом зник. Аж через 8 місяців страшної невідомості ДНК-експертиза підтвердила, що тіло, яке повернули в Україну під час обміну – це тіло Романа, повідомляє міський голова Ковеля Ігор Чайка.

У своєму «довоєнному» житті Роман працював кухарем у ресторанах Києва. Завжди дуже любив готувати, особливо – зі своїм сином Іллею, якому зараз 10 років.

Востаннє із сином Роман бачився у жовтні 2022 року. Дуже мріяв побачитися знову. Хотів повернутися, щоб знов разом із сином, як вони це любили робити, готувати бургери, піцу чи пельмені. Щоб просто жити спокійне, мирне, звичайне життя. Але ця війна, росія, яка її почала, руйнує долі, вбиває людей...

На жаль, ще 19 березня Роман Приступа загинув біля населеного пункту Кам’янка Покровського району Донецької області внаслідок штурмових дій ворога – за трохи більше як місяць до свого 40-річчя.

Учора на кладовищі у селі Городилець він знайшов свій останній спочинок поруч із могилою батька.

 

Мама Валентина Романівна, сестра Тетяна, син Ілля та усі рідні Романа втратили близьку людину, а Ковельська громада і вся Україна – достойну людину і співвітчизника. Прикро і боляче від того, що втрачаємо щодня… Маємо жити так, щоб бути достойними подвигу всіх наших воїнів і пам’яті тих, хто поліг у боротьбі за існування вільної України!

Вічна пам’ять Героєві!

Читайте також: Чорна звістка надійшла на Волинь: війна забрала ще двох наших земляків.

Реклама Google

Telegram Channel