Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Рівненщині, щоб надати меддопомогу 75-річному чоловіку, довелося викликати поліцію

Попередній діагноз: поверхнева травма вуха, закрита черепна-мозкова травма.

Фото: facebook.com.

На Рівненщині, щоб надати меддопомогу 75-річному чоловіку, довелося викликати поліцію

1 грудня в 11:07 на лінію 103 надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що її 75-річний сусід потребує медичної допомоги. Він без свідомості

За вказаною адресою в 11:16 прибула спеціалізована лікарська бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги у складі лікарки Олександри Старової, фельдшерів Ольги Сомової, Вікторії Євчук та водія Сергія Кузьміна.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Медики не могли потрапити в квартиру, щоб оглянути пацієнта та надати йому допомогу, бо цьому перешкоджав його син. Чоловік агресивно поводився та лаявся до медиків. Зважаючи на ризик для здоровʼя та життя пацієнта, а також небезпеку для працівників «швидкої», лікарка бригади Олександра Старова натиснула на «тривожну кнопку». Медики повернулися в автомобіль «екстренки».

Агресивний родич вибіг на вулицю та почав бити по авто «екстренки», лаявся та намагався потрапити всередину.

За декілька хвилин приїхала Державна служба охорони. Вони вгамували чоловіка. Тільки після цього бригада «екстренки» змогла без перешкод оглянути та надати потрібну допомогу відповідно до протоколу МОЗ 75-річному пацієнту, який лежав на підлозі у квартирі. Попередній діагноз: поверхнева травма вуха, закрита черепна-мозкова травма. Чоловік відмовився від госпіталізації.

Про подію повідомлено поліцейським.

Читайте також: Волинянин врятував травмованого лебедя.

Реклама Google

Telegram Channel