Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Пам'ятаємо: сьогодні роковини з дня загибелі Героя з Волині Дмитра Щурика

Фото ілюстративне / фейсбук.

Пам'ятаємо: сьогодні роковини з дня загибелі Героя з Волині Дмитра Щурика

Електрик-моторист інженерно-позиційного батальйону Дмитро Щурик загинув 6 грудня 2022-го в районі населеного пункту Предтечне Донецької області

Йому назавжди - 26. Війна обірвала життя молодого рожищанина Дмитра Щурика на злеті мрій та планів, яким не судилося здійснитися.

 

 Тисне серце молодої вдови чорна печаль, не здатна сприйняти свідомість малолітньої донечки, чому тато зник з її життя. Та, напевне, так написано йому долею - віддати життя за Україну.

Дмитро Щурик захищав кожного з нас з березня 2022-го. Він вірив у Перемогу і щасливе майбутнє поряд з коханою дружиною та маленькою донею, мріяв про відкриття власної автомайстерні. Але війна написала свій сценарій його життя, йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Електрик-моторист інженерно-позиційного батальйону Дмитро Щурик загинув 6 грудня 2022-го в районі населеного пункту Предтечне Донецької області в результаті артилерійського обстрілу противником під час виконання бойового завдання - фортифікаційного обладнання позиції першої лінії оборони.

Час не лікує рани, бо війна забрала у родини найдорожче - батька, сина, чоловіка. Тепер він - лицар Небесного війська.

Тож хай ніколи не згасне пам'ять про нашого земляка і Героя Дмитра Щурика, про його подвиг та відданість рідній землі.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel