Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Треба зміцнювати внутрішню єдність: Порошенко в Раді закликав провести зустріч лідерів фракцій з Президентом

Волинь-нова

Треба зміцнювати внутрішню єдність: Порошенко в Раді закликав провести зустріч лідерів фракцій з Президентом

Петро Порошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради, закликав продемонструвати внутрішню єдність, припинити атаки на ЗСУ і провести зустріч лідерів фракцій з Президентом

Порошенко подякував за численні слова підтримки протягом останнього тижня і зауважив, що керівництво Верховної Ради не може перетворюватись на інструмент для політичних чвар.    

«Хотіли вдарити по мені, а вдарили по Україні, і за це треба буде відповідати. Але замість поїздки за кордон ми 65-ий раз за 650 днів поїхали на фронт. Ми їздимо не селфі робити, а кожного разу передаємо підтримку Збройним Силам – від 5 до 20 мільйонів гривень, загалом на 4 мільярди», – нагадав Порошенко.

«Але більш ніж про снарядний голод бійці зараз говорять про необхідність єдності. Єдності між Україною і партнерами, єдності між політичним і військовим керівництвом країни, єдності між владою і опозицією. І не намагайтеся списувати проблеми на російське ІПСО. Треба вирішувати проблеми», – зауважив Порошенко.

«14 грудня Президент має бути в Брюсселі, так як я це робив, і вирішувати будь-які складні питання. Це завдання для Президента. Перспектива отримати 50 мільярдів макрофіну є цілком реальна і оптимістична. А от з рішенням про початок переговорів про вступ в Євросоюз треба працювати», – вважає Порошенко.

«Зараз ми маємо проголосувати закони по НАБУ, САП, нацменшини. Бо єдність – це не слова, а дії. Тому людина, яка дискредитує ЗСУ, має бути позбавлена мандату, або як мінімум відкликана з комітету, а ви звільняєте Веніславського», – зауважив п’ятий Президент.

«Я наголошую, треба об’єднатися, провести зустріч лідерів фракцій з Президентом і перемагати єдністю», – резюмує Порошенко, інформує eurosolidarity.

Реклама Google

Telegram Channel