Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У місті на Волині недоліки на водопроводі усувають за допомогою спецобладнання

Обладнання дозволяє робити фотофіксацію та відеозапис внутрішнього стану каналізаційної мережі на відстані до 60 метрів.

Фото: facebook.com.

У місті на Волині недоліки на водопроводі усувають за допомогою спецобладнання

Відтепер працівникам дільниці водовідведення КП «Володимирводоканал» не потрібно робити величезну траншею та витрачати чимало часу задля того, аби спочатку виявити, а потім ліквідувати аварійну ситуацію у каналізаційному колекторі, як це було досі

Завдяки приладу для відеодіагностики каналізаційних труб, який придбали для підприємства коштом місцевого бюджету кілька місяців тому, працівникам вдалося оперативно з’ясувати проблему у колекторі, що за адресою, Сагайдачного, 5. Після діагностики проблему було швидко усунено, при чому точково, не порушуючи цілісності мережі, що дозволило заощадити час та кошти на ремонті.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Сучасна телеінспекційна система для обстеження, діагностики та контролю трубопроводів дозволяє проводити огляд підземних комунікацій без прямого доступу до необхідної ділянки. На моніторі пристрою фахівці бачать пошкоджені місця трубопроводу, дефекти труб, а також виявляють засмічення, сторонні речі, свищі, тріщини. Крім того, обладнання дозволяє робити фотофіксацію та відеозапис внутрішнього стану каналізаційної мережі на відстані до 60 метрів.

Зважаючи на те, що каналізаційні мережі у місті будувалися у 60-х роках, що говорить про їх зношеність, таке обладнання є вкрай потрібним для підприємства. Оскільки дозволяє локально усувати несправності, істотно зменшуючи землерийні роботи.

 

 

Читайте також: Лучани сьогодні отримають Вифлеємський вогонь миру.

Реклама Google

Telegram Channel