Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Діти Монатіка прорекламували дебютну книгу свого зіркового татуся

«Книга мрій» – це дебютна книга популярного співака з Луцька Дмитра Монатіка.

Фото Обозреватель.

Діти Монатіка прорекламували дебютну книгу свого зіркового татуся

Відомий український музикант Дмитро Монатік випустив свою першу дитячу книжку під назвою «Книга мрій»

 Обличчями рекламної кампанії вперше стали сини артиста-письменника – восьмирічний Данило та шестирічний Платон.

Про це повідомила пресслужба співака. У себе в Instagram Монатік також розмістив барвисте відео із дітьми, які, на думку більшості коментаторів, – викопаний тато, пише ОБОЗ.

 

 «Якщо дитина має мрію, та не знає, де її сховати й зберегти, ось – «Книга мрій», скарбничка в ній. Не сумнівайся! Дій! Очікування й праця себе можуть перевершити, дібравшись до мети. Допоможи дитині перш за все створити мрію, крізь роки її пронести і здійснити згодом… Саме ти!», – промовляє голос Монатіка на відео. 

 

 Як зазначено в релізі, «Книга мрій» – це дебютна книга популярного українського артиста, співака, волонтера, саундпродюсера та композитора Дмитра Монатіка. Інтерактивне видання з наліпками, віконцями, розмальовками та шаблонами допоможе усвідомити дітлахам, наскільки важливо залишатися вірними своїм мріям та рухатися до них, незалежно від обставин. З нею дітлахи зможуть фантазувати, бавитися і розважатися: намалювати власного мрієзвіра, написати листа собі в майбутнє та навіть послухати пісні співака під час читання за qr-кодом у книзі. А головне – створити і зберегти власну найдивовижнішу мрію, та все, що для цього потрібно – увімкнути уяву та поринути у світ мрій разом із чарівною книжкою. 

Данило та Платон вже оцінили книгу свого зіркового татуся. Тим часом коментатори залишилися під враженням від схожості хлопців з батьком, а також визнали, що рекламне відео вийшло по-справжньому казковим та красивим. 

Реклама Google

Telegram Channel