Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
24-річна волинянка скоїла смертельне ДТП і намагалася втекти

Триває слідство.

Фото: facebook.com.

24-річна волинянка скоїла смертельне ДТП і намагалася втекти

20 грудня, близько 19:10 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Кострино Ужгородського району

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 2 Ужгородського РУП та спеціалісти відділу криміналістичного забезпечення слідчого управління, які провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини ДТП.

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області.

Зʼясувалося, що внаслідок аварії на місці події загинув 61-річний пішохід, місцевий житель. Водій, який здійснив наїзд на потерпілого, з місця аварії втік.

Співробітники поліції орієнтували на його пошуки всі наряди. Згодом підозрювану у вчиненні смертельної аварії вдалося затримати під час спроби покинути межі області. Нею виявилася 24-річна жителька Волинської області, яка на автомобілі «Mazda» рухалася трасою Н-13 у напрямку Львова.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик. Саму жінку затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у справі триває.

Читайте також: На Волині під колеса автівки потрапила 41-річна пішохідка.

Реклама Google

Telegram Channel