Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Їсть як лев»: названа єдина «проблема» Артема Довбика у  «Жироні»

«Він такий же ласкавий, як і великий».

Фото із сайту gironafc.cat.

«Їсть як лев»: названа єдина «проблема» Артема Довбика у «Жироні»

В іспанському клубі українського нападника вважають «фізичним дивом»

Партнери Артема Довбика в каталонській «Жироні» жартують, що єдина проблема українця – це обсяг їжі, яку він їсть, як справжній лев, повідомляє іспанське видання Relevo.

Проте всі розуміють, що цього вимагають м'язи 26-річного футболіста зростом 189 см і вагою 76 кг. «Він – фізичне диво. В нього елітна мускулатура, яка дозволяє нам припустити, що він не може травмуватися без контакту з суперником», – кажуть у тренерському штабі клубу.

Також помічники Мічела кажуть, що українець є дуже розумним футболістом: «Він дуже тактично розумний. Розуміє все з першого разу. Йому неважливо, на якій дошці Мічел пояснює: маленькій, яка використовується для персональних інструкцій, чи великій, де даються загальні установки на гру».

Видання зазначає, що Довбик поки погано розмовляє іспанською, але чудово знає англійську, тому Віктору Циганкову рідко доводиться щось пояснювати своєму співвітчизнику.

Останньою характеристикою Артема стала фраза, яку повторюють всі, хто спілкується з ним щодня: «Він такий же ласкавий, як і великий».

На рахунку українського нападника 10 забитих м'ячів та 5 гольових передач у 16 поєдинках Ла Ліги. 

Відео найкращих моментів із гри Артема Довбика – тисніть тут.

Читайте також: Як Довбик і Циганков зробили подарунок на Різдво для ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel