Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Ще один ляп «Кварталу 95»: луцька співачка обурена спотворенням пісні її батька

Соромно, що до такого низького рівня опустили нашу гумористичну культуру.

Фото: Фейсбук.

Ще один ляп «Кварталу 95»: луцька співачка обурена спотворенням пісні її батька

Співачка із луцька Марія Хурсенко обурилася, як 95-ий квартал спаплюжив відому пісню її батька «Соколята»

Дикий «гумор» 95-ого Кварталу уже давно переступив межу. А на цьогорічному новорічному концерті скандальні кварталівці ще раз підтвердили свій обмежений низький рівень.     

На відому пісню «Соколята» покійного В'ячеслава Хурсенка створили пародію про Пса Патрона. Окрім того, що пісня вийшла примітивною, вони, як завжди, не запитали про права й дозвіл у їхніх законних власників. 

Про це на своїй фейсбук-сторінці написала відома співачка із Луцька, донька В'ячеслава Хурсенка - Марія Хурсенко:

«Не хочу, щоб ця бруднота була у мене на сторінці, але багато з вас подумали, що я давала дозвіл на це цілковите знецінення і спотворення пісні. Я звичайно розумію, що зараз нам всім не до гумору. Але це зовсім і не смішно... Виконує вона, а соромно мені. Соромно, що до такого низького рівня опустили нашу гумористичну культуру... Як можна було додуматись поєднати таке з історичним твором», - обурюється співачка. 

Також вона звертається до представників Української Агенції з Авторських та Суміжних Прав, зокрема, Валерія Харчишина: «Чекаю ваших радикальних дій, і цього чекатиме суспільство. Стільки негативних відгуків про це незаконне використання я отримала, що всіх тепер буде цікавити подальше розгортання подій. А для вас тут і доказ, і порушення цілого пункту Закону. Для вас це має бути діло принципу», - йдеться у дописі.

Марію Хурсенко підтримали у коментарях:

«Повністю підтримую. За незаконне використання, тим більше спотворення композиції, яка є наче сімейною реліквією - тільки покарання. Бо сучасним псевдо артистам начхати на історію, щем людини, яка це писала, над людяністю та здоровим глуздом. Аби зловити хайп, бо гумору тут немає взагалі. Закон у нас один, порушив - відповідай», «Ідіть бездарі кварталівські ви до собачої матері... І не смійте чіпати своєю примітивністю і пошлістю українську пісню, великого митця !!! Я мав за честь дружити з В'ячеславом Хурсенко, співпрацювати з ним на теренах Українського радіо та телебачення, слухати його самобутні і проникливі пісні. Війна йде з зовнішнім ворогом,а тут ще й внутрішні недомитці, недоукраїнці біснуються... То ж в пам'ять Великого Українського Митця: композитора, поета, музиканта, співака В'ячеслава Хурсенка, прошу щирих українців не бути байдужими...», «Згідна. Так спаплюжити зміст і послання оригіналу пісні ще не кожен зможе. Я думаю що люди навіть і не замислювались над сюжетом пісні і не знають її історії. Мені трохи моторошно від цього стало.»

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині упіймали дівчат, які в магазині вкрали шкарпетки.

Залужний: Якби «Кинджали» влучили, була б катастрофа».

Чоловіків перевірятимуть на блокпостах і вручатимуть повістки.

Реклама Google

Telegram Channel