Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сьогодні Волинь і Україна бажає здоров'я і миру Анатолію Никонюку

З роси і води Вам, Господарю!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Сьогодні Волинь і Україна бажає здоров'я і миру Анатолію Никонюку

Щирі вітання Вам, імениннику, адресують голова Горохівської міської ради Віктор Годик, староста Звиняченського старостинського округу Тетяна Панасюк, колектив Звиняченського ліцею й друзі з газети «Волинь»

7 січня Господь подарує 71-річчя Анатолієві Олександровичу НИКОНЮКУ, заслуженому працівникові сільського господарства України, голові наглядової ради ТзОВ «Городище», почесному громадянинові Луцького району й воістину неймовірній людині золотого серця, щедрої вдачі, мудрості й порядності

Шановний Анатолію Олександровичу!

Рік прийдешній знову віщує Вам сповнені працею дні. Бог щедро обдарував Вас талантом хлібороба, будівничого, лідера, господаря, фінансиста… Та в кожному новому почині, в робочому кабінеті, в полях, на фермах, на току і в майстернях – найперше  Ви – інтелігент,  доброзичливець, меценат, чоловік, який знає село з пуп’янку й дорожить його людьми, землею, родиною, Україною і своїм чоловічим словом.

Вам завжди хочеться потиснути руку за відвертість, подякувати за засіяні ниви, щедрі врожаї, за мільйонні інвестиції освіту, культуру, медицину,  пожертви на храми, за дороги,  ремонти й допомоги в біді… Нема  такої людини, для якої Ви не знайшли бодай хвилини свого часу, немає справи, яка була б не під силу Вашому завзяттю. До Вас хочеться звертатися, з Вами просто вирішити найскладнішу проблему, Ваша мудрість золота, а вдача щира й доброзичлива.

Для Звиняченського ліцею Ви також безвідмовний доброчинець. Так було у мирні дні, так є в найважчі для українців роки війни. Завдяки Вашій підтримці в нашому навчальному закладі було облаштоване бомбосховище, тож діти зі всієї довколишньої округи мають можливість навчатися в класах.

 Ваших хороших справ на благо сіл Луцького району вже й не перерахувати. Вдячні Вам повсякчас.

Будьте здорові, шановний імениннику! Вас воістину люблять люди і Господь, даруючи щодня перевесла вдячності, поваги й визнання. Нехай у многолітті щасливою буде Ваша чудова родина, переможною й мирною -  наша Україна. З роси і води Вам,  Господарю!

А в дарунок прийміть від нас цю пісню:

Читайте також: «Відомий волинський депутат-аграрій Анатолій НИКОНЮК: «Будемо робити все, щоб діти якнайменше відчували війну».

Реклама Google

Telegram Channel