Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для Перемоги: колядувала і щедрувала вся Павлівщина і її гості (Фото)

З вірою у Перемогу!

Фото: Алла Лісова.

Для Перемоги: колядувала і щедрувала вся Павлівщина і її гості (Фото)

В честь загиблих Героїв виступили артисти Львівської Національнрої опери

На завершення новорічно – різдвяних свят у Павлівській громаді Володимирського району, на подвір’ї місцевого ліцею, відбулося величне дійство. Воно, як зазначила ведуча, головний спеціаліст гуманітарного відділу Павлівської сільської ради Олена Шумик, відбувається завдяки героїзму ЗСУ.

Всі доброчинні заходи, організовані цього дня, були спрямовані на збір коштів для наших ЗАХИСНИКІВ, придбання для них необхідного спорядження.

Локації просто вражали оригінальністю й неперевершеністю – гідні зусиль мільйонного міста. Серед його натхненників – Павлівська сільська рада, Володимирське районне відділення благодійного фонду «Сучасна Україна» під керівництвом Романа Юзефовича, військова частина ТО910, Львівський Національний Академічний театр опери і балету.

Голова Павлівської територіальної громади Андрій Сапожник, військовослужбовці поклали квіти до меморіальних дошок полеглих земляків у війні з російськими окупантами, Героїв вшанували хвилиною мовчання. До слова, на війні з рашистами під час виконання священного обов’язку полягло 11 їхніх земляків.

Фотозона, представлені працівниками Павлівської сільської ради, Павлівської публічної бібліотеки, освітніх і дошкільних закладів, мешканцями селища вироби народних умільців, смаколики, різноманітні страви – від бограча до шашликів, вареники, якими частували після виконання майстер – класу «Вареник для ЗСУ», радували око і закликали пригоститися ними і придбати. Під час благодійної акції вдалося зібрати більше 63 тисяч гривень.

Були цього дня й щасливчики, які виграли на лотерею фрукти, продовольчі товари, картини й багато інших потрібних речей, які надали місцеві підприємці. А фонд «Сучасна Україна» - авторські оригінальні марки.

Священники освятили дійство. Зі сцени линули давні і нові колядки у майстерному виконанні митців закладів культури громади, учнів ліцею. Родзинки додали виступи баяніста – віртуоза Костянтина Ященка і камерного хору Львівської Національної опери, які є частими гостями волинян. Фольклор і класика чудово поєдналися. Свято вдалося. Тривоги не було. ЗСУ вкотре будуть підтримані павлівчанами.

На подвір’ї навчального закладу, де проходила патріотично – зворушлива урочистість, панувала особлива аура. На обличчях сотень павлівчан і мешканців інших сіл вловлювалися вдячність і віра в наш світлий завтрашній день. Велика подяка нашим воїнам за мирне сьогодення і спокійну ніч!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Не вистачає рук: волинян закликають долучитися до виготовлення військового екіпірування.

Реклама Google

Telegram Channel