Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Інтернет у Луцьку: як провести з телебаченням?

Реклама.

Фото: volia.com.

Інтернет у Луцьку: як провести з телебаченням?

Поєднання надійного Інтернету та цікавого ТБ забезпечує вдома цікаве дозвілля онлайн, приємний пасивний відпочинок за переглядом улюблених телепрограм. Також доступ до мережі дає можливість працювати чи навчатися дистанційно, спілкуватися у месенджерах. Деякі постачальники телекомунікаційних послуг пропонують комплексні тарифи, у яких поєднуються доступ до мережі й телебачення. Розберемось, як підключити Інтернет і ТБ у Луцьку без складнощів і налаштувати тариф відповідно до власних уподобань.

Тонкощі пошуку провайдера

Можна розглянути тарифні плани регіональних компаній. Але рівень досвіду, якість технічної інфраструктури та сервісу у них будуть нижчими, ніж у відомих всеукраїнських брендів. Коли потрібен надійний Інтернет провайдер Луцьк та інші регіони надають перевагу Volia. Провідна у своєму сегменті компанія з’явилася на ринку ще у 2002 році. Поступово вона розрослася і зайняла одну з провідних позицій у сфері надання телекомунікаційних послуг. Компанія пропонує абонентам:

  • стабільний сигнал, постійний доступ до мережі;
  • необмежений високошвидкісний трафік;
  • сучасну розвинену технологічну інфраструктуру;
  • цілодобовий контроль стану усіх складових системи;
  • тарифи, у яких є лише Інтернет, та комплексні набори послуг з телебаченням.

Сервіс провайдера можна оцінити з перших моментів взаємодії: Volia забезпечує просте підключення послуг новим абонентам. Користувачу потрібно лише вказати свій телефон будь-якого оператора у формі на сторінці сайту. Менеджер передзвонить, допоможе підібрати оптимальний у конкретному випадку тариф, та домовиться про зручну дату для приходу майстра. Спеціаліст усе налаштує за один раз, і клієнт одразу зможе переглядати ТБ чи зайти в Інтернет.

Можливості адаптації тарифів

Якщо базові опції вибраного тарифного плану потрібно розширити – можна легко активувати різноманітні доповнення. Індивідуальне налаштування послуг дає можливість гнучко підлаштувати початковий пакет, зосередитися на власних поточних побажаннях. Наприклад, доступ до Інтернету провайдер у Луцьку та інших містах пропонує доповнити:

  • гіпершвидкістю, яка збільшує до максимуму можливу швидкість трафіку;
  • антивірусне ПЗ, яке перешкоджає пошкодженню гаджетів небезпечними елементами з мережі;
  • фіксовану IP, яка спрощує віддалену роботу з корпоративними системами, специфічними сервісами та програмами.

Можливості телебачення також піддаються розширенню. Користувач може активувати додаткові підбірки тематичних каналів, якщо їх немає серед базових опцій пакета. Так для дітей підібрані канали з цікавим розважальним та пізнавальним контентом, а дорослі телеглядачі оцінять канали, присвячені фільмам та серіалам, чи матеріали, що інформують про свіжі спортивні події, транслюють наживо матчі та інше.

Реклама Google

Telegram Channel