Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
На Волині перевірили готовність підрозділів ДСНС до виникнення надзвичайних ситуацій

Проведено аналіз дій, визначено шляхи для покращення роботи.

Фото: facebook.com.

На Волині перевірили готовність підрозділів ДСНС до виникнення надзвичайних ситуацій

З метою підвищення рівня готовності та навичок особового складу Головного управління ДСНС України у Волинській області проведено тренування мобільних оперативних груп з відпрацювання ввідних про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, що можуть виникати у зимовий період

У ході тренувань здійснено перевірку дій та готовність співробітників апарату ГУ ДСНС області, а також справність телекомунікаційних систем, засобів зв’язку, фото і відео фіксації та аеророзвідки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Проведено розгортання спеціального автомобіля МОГ та організовано роботу особового складу групи щодо збору та узагальнення оперативної інформації.

Здійснено підключення супутникового зв’язку Starlink та проведено налаштування відеозв’язку з оперативно-координаційним центром Головного управління.

За допомогою квадрокоптера проводився моніторинг місцевості з метою оцінки оперативної обстановки.

Відпрацьовано передачу узагальненої інформації про оперативну обстановку з місця виникнення умовної надзвичайної ситуації до оперативно-координаційного центру.

За результатами тренувань МОГ проведено аналіз дій особового складу мобільної оперативної групи на кожному з етапів та визначено шляхи для покращення роботи.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині продовжують здавати кров (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel