Курси НБУ $ 41.51 € 46.99

ЩОБ САЛО БУЛО СМАЧНІШИМ

Практика наших дідів та прадідів й наукові дослідження довели, що сало та м’ясо свиней, корів й інших тварин буде смачним і високоякісним, якщо вони перед забоєм були спокійні, а забили їх швидко, без зайвих страждань...

Практика наших дідів та прадідів й наукові дослідження довели, що сало та м’ясо свиней, корів й інших тварин буде смачним і високоякісним, якщо вони перед забоєм були спокійні, а забили їх швидко, без зайвих страждань. Якщо ж худобу чи птицю забиваємо невміло, то тим самим завдаємо їй мук, через що у крові відбуваються зміни, які впливають на якість м’яса. Іноді воно так “перероджується”, що його вживати не можна. А ще медициною зафіксовані випадки захворювання людей, які вживали м’ясо тварин, що зазнали жахливих мук під час забою.
Саме тому, ні в якому разі не можна чистити рибу живою і ще живою класти на сковороду. Через це ж і не відчуєте справжнього смаку раків, якщо живими покладете до посудини і почнете їх варити.
Telegram Channel