Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Артем Довбик за 6 хвилин оформив хет-трик у ворота «Севільї» (Відео)

Гольова машина з України валить напряму!

Фото із сайту gettyimages.com.

Артем Довбик за 6 хвилин оформив хет-трик у ворота «Севільї» (Відео)

Ще один гол на рахунку Віктора Циганкова

Чемпіонат Іспанії. 19 тур. «Жирона» – «Севілья» – 5:1 (0:1 – Ісак, 10 хв.; 1:1 – Довбик, 13; 1:2 – Довбик, 15; 1:3 – Довбик, 19; 1:4 – Циганков, 56; 1:5 – Стуані, 89).

Феєричний матч видав 26-річний український форвард Артем Довбик, поставивши три автографи у воротах «Севільї». Перший гол він забив головою після навісу Савіо, другий – після передачі Порту, а третій – після асисту Яна Коуту, розхитавши перед ударом Серхіо Рамоса.

 На ці три удари українцеві вистачило 6 хвилин та 32 секунди.

Незважаючи на такі показники, це навіть не найшвидший хет-трик у нинішньому сезоні (у 8-му турі гравець Альмерії Суарес забив тричі за 5 хвилин та 25 секунд). Цікаво, що минулого сезону Карім Бензема забив три голи за 6 хвилин і 30 секунд.

Вважається, що найшвидшим хет-триком в історії Ла Ліги ще 1950 року відзначився гравець Хімнастика Паінья, якому для хет-трика знадобилося чотири хвилини.

Це перший хет-трик Артема в цьому сезоні. Таким чином, Артем довів показник своїх голів у Ла Лізі до 14-ти. Стільки ж має лише Джуд Беллінгем із «Реала». Більше не забивав ніхто. Але українець зробив 5 точних передач, а британець – три.

Артем Довбик став першим за майже 15 років українським футболістом, який забив тричі у матчі провідного чемпіонату Європи. Востаннє це робив Андрій Воронін, який 7 березня 2009 року зробив хет-трик за «Герту» у матчі Бундесліги проти «Енергі».

Ця перемога знову вивела «Жирону» на перше місце в Ла-Лізі:

Фотоскрін із сайту sport.ua.
Фотоскрін із сайту sport.ua.

 ​Читайте також: Ястремська б’є зіркову білоруску, а у Світоліної відчуття – «наче хтось вистрілив у спину».

Telegram Channel