Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У місті на Волині оштрафували жінок, які продавали рибу невідомого походження

Будьте пильними та не купуйте рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості.

Фото: Ілюстративне/Фейсбук.

У місті на Волині оштрафували жінок, які продавали рибу невідомого походження

Волинські рибоохоронці проводять перевірки на ринках області щодо законності придбання, збуту чи розповсюдження водних біоресурсів

Так, 20 січня 2024 року під час рибоохоронного рейду по Ковельському району на центральному ринку міста Любомль було виявлено два адміністративних правопорушення за ст. 88-1 ч.1 КУпАП.

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Громадянки здійснювали продаж свіжої риби вагою 15 кг та 8 кг без жодних дозвільних документів, які підтверджують законність вилучення цих об’єктів з природного середовища, факту купівлі, які видаються в установленому порядку.

Рибоохоронний рейд проводився спільно з місцевими представниками поліції та громадськості. На порушників складено адміністративні протоколи за ст.88-1 ч.1 КУпАП, які скеровані до Любомльського районного суду.

Працівники рибного патруля закликають громадян бути пильними та не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості. 

За порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Згідно з Правилами любительського і спортивного рибальства - любительське рибальство дозволяється здійснювати рибалкам безоплатно у порядку загального використання водних біоресурсів для особистих потреб (без права реалізації).

 

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині знайшли браконьєрські знаряддя для лову риби.

Реклама Google

Telegram Channel