Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Волинські школярі візьмуть участь у міжнародному українсько-литовському проєкті

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинські школярі візьмуть участь у міжнародному українсько-литовському проєкті

У Піддубцівському ліцеї стартувала міжнародна українсько-литовська програма Twinschools

Мета програми- познайомити і об’єднати школи України та Литви.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада.

Twinschools – це проект-платформа, де українські та литовські учні взаємодіють дистанційно під час спеціальної 8-тижневої соціально-освітньої програми, - повідомили у ліцеї.

Задум проекту - зблизити українську та литовську культури, познайомити учнів з різними традиціями, звичаями, стилем життя; заохотити їх шукати та відкривати культурну схожість, рішення проблем, що виникають, створювати мережу взаємопідтримки та встановлювати дружні стосунки.

Під час програми учні працюють у групах по 8 осіб (4 + 4 з обох країн) під керівництвом фасилітаторів програми та учителів.

Координатори програми від Піддубцівського ліцею Ольга Чухілевич та Людмила Лисенко уже провели дві онлайн-зустрічі, де учасники розповідали один одному про свої країни, традиції, культуру.

За умови успішного проходження програми, діти матимуть змогу відвідати школу-партнера у Литві на запрошення литовської сторони.

«Щиро вітаємо! Молодці! Участь учнів у міжнародних проєктах має багато переваг, а особливо - покращення розмовної англійської мови!», - розповіли у відділі освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Волинські спортсмени привезли нагороди з чемпіонату України у Києві.

Реклама Google

Telegram Channel