Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Волиняни переймали європейський досвід у сфері неформальної освіти та молодіжної політики

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волиняни переймали європейський досвід у сфері неформальної освіти та молодіжної політики

З 6 по 14 січня у німецькому місті Майнц у рамках Програми Європейського Союзу Еразмус+ проходив навчальний курс «FIELD — Формування неформальної освіти. Навчання та розвиток - частина перша»

Учасники з 8 країн (України, Польщі, Німеччини, Молдови, Болгарії, Туреччини, Сербії, Грузії) на навчальному проєкті FIELD мали змогу вивчити основні елементи міжкультурної роботи з молоддю.

Боратинську громаду на даному заході представила в.о. керівника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради Оксана Кравчук.

Про це повідомляє Боратинська громада.

Семиденний тренінг був насичений пленарною, груповою та індивідуальною роботою, яка була спрямована на розроблення різних форм роботи з молодими людьми. Учасники дізнались про низку нових аспектів міжкультурної молодіжної роботи, вдосконалили свої навички і у роботі із можливими конфліктами, дізнавалися про шляхи їхнього вирішення.

Наприкінці проєкту усі учасники креативно презентували результати навчання, які вразили їх особисто.

«Атмосфера плідного спілкування дала можливість здобути нові знайомства, звʼязки та напрацювати ідеї майбутніх коворкінгів», — зазначає Оксана Кравчук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Школи однієї з громад на Волині переходять на дистанційну форму навчання.

Реклама Google

Telegram Channel