Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Валізи для ручної поклажі

Реклама.

Фото: samsonite.ua.

Валізи для ручної поклажі

Ручна поклажа — спеціальний термін, розроблений транспортними компаніями, які займаються пасажирськими перевезеннями. Найчастіше, це сумки, рюкзаки або валізи невеликих розмірів, в які поміщаються предмети першої необхідності, документи і вода. 

Завдяки компактним габаритам, таку сумку можна брати з собою в салон літака або автобуса, не заважаючи іншим пасажирам. Ви можете купити валізу ручна поклажа не тільки для далеких подорожей, а й для нетривалих поїздок, повсякденного використання. Адже в подібних сумках добре продумано ергономіку, і вони залишаються дуже містким варіантом з невеликими габаритами.

Як визначити розмір ручної поклажі?

За стандартною схемою, спершу визначають розмір багажу. Саме компанії-авіаперевізники впровадили подібну систему визначення типу багажу, спираючись на розміри полиць усередині салону. Передбачається, що принесена пасажиром сумка більшу частину дороги перебуватиме саме на полиці, не заважаючи іншим пасажирам і знижуючи ризики травматизації під час подорожі.

Під параметр ручної поклажі можуть потрапити не тільки спеціальні валізи, а й ваші повсякденні рюкзаки та сумки, але вони матимуть менше переваг, порівняно зі спеціалізованим дорожнім аксесуаром. Валіза-ручна поклажа вигідно відрізняється від багатьох своїх аналогів:

  • строго визначені габарити;

  • частіше є жорсткий каркас, навіть у моделях з м'яким корпусом;

  • поділ загального обсягу на кілька секцій, для можливості швидкого пошуку необхідних предметів;

  • зносостійкий матеріал корпусу, захищений від дощу, подряпин і надривів;

  • часто має додатковий тип кріплення до ручки валізи.

Найважливішим тут залишається суворе дотримання габаритів. Сумки для ручної поклажі, зазвичай, виготовляють з нееластичних матеріалів, щоб гарантувати, що лоукостер, який приймає рейс, пропустить таку валізу на борт. Інакше перевізник може зобов'язати вас здати її в багаж, за додаткову плату.

Валіза для ручної поклажі в повсякденному житті

Доволі часто виробники продають дорожні валізи і сумки для ручної поклажі одним лотом, зі збереженням єдиного стилю виконання і кольору. Це вкрай зручне рішення, яке дає змогу не тільки зберегти стиль своєму власникові, а й швидко знайти дорожню валізу на стрічці видачі багажу. Маленькі сумки частково використовують і в повсякденному житті.

Завдяки якісному і щільному матеріалу, наявності зручного ремінця і ручки валіза для ручної поклажі здатна стати відмінним помічником для щоденного використання. Вона відмінно зберігає температуру, має продумані й досить компактні розміри, водночас залишаючись вельми місткою. Щільна тканина основи покривається або просочується спеціальним засобом, що запобігає потраплянню всередину вологи. А система замку надійна і не розходиться. 

Валіза з ручною поклажею відмінно впорається з будь-яким завданням і збереже презентабельний зовнішній вигляд на довгі роки активного використання.

Реклама Google

Telegram Channel