Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Роботи-пилососи Xiaomi – чистота та затишок у будинку

Реклама.

Фото: stylus.ua.

Роботи-пилососи Xiaomi – чистота та затишок у будинку

Популярний бренд техніки та електроніки Xiaomi всім відомий, адже за його допомогою можна автоматизувати численні процеси, спростити виконання чогось щодня, а також підвищити ефективність чогось. В останньому випадку йдеться про вологе прибирання, адже тепер його можна довірити роботам-пилососам від Xiaomi.

З його допомогою усуваються будь-які забруднення на покриттях для підлоги, будь то килими, ламінат, паркет, плитка, ковролін, текстильні доріжки і багато іншого. Ознайомитися з пристроями можна тут https://stylus.ua/roboty-uborshhiki/proizvoditel:xiaomi_tip:dlya-suhoy-i-vlazhnoy-uborki/, де є великий модельний ряд на вибір і детальний опис з технічними характеристиками. Також кожна модель пристроїв має фотографії для візуальної оцінки.

Особливості роботів-пилососів

Це компактна техніка, яка виглядає у вигляді великого диска діаметром 30-40 см і висотою до 10 см. Додатком є база, куди робот автоматично приїжджає для підзарядки, а також це є місцем його зберігання. Корпус виконаний із міцного ABS-пластику, адже це дозволяє знизити вагу і тим самим спростити прибирання без зайвого споживання енергії. Управління здійснюється за допомогою пульта або гаджета, де заздалегідь встановлюється фірмовий додаток.

Технічні характеристики

Відмінним рішенням стане варіант для вологого прибирання, де є спеціальні форсунки для розпилення води та ганчірка. Але ще виділяють варіант і для сухого збирання. Їхні параметри та технічні характеристики такі:

  • тип пилозбірника (колба, контейнер або фільтр-циклон);
  • потужність всмоктування (від 30 до 130 Вт);
  • обсяг пилозбірника (до 500 або більше 500 мл);
  • потужність (від 30 до 450 Вт);
  • фільтри (грубе очищення та HEPA).

Роботи-пилососи мають оптичні, інфрачервоні, лазерні та ультразвукові датчики. Крім того, виділяють датчик падіння, механізм для визначення висоти, а також індикатор заповнення контейнера. Багато пристроїв автоматично повертаються на док-станцію, коли заряд мінімальний.

Популярні моделі

Одним із універсальних варіантів можна вважати пристрій Dreame L10 PRIME. Одного заряду достатньо, щоб працювати протягом 150 хвилин. Автоматичне спустошення контейнера – великий плюс. Також є багато сенсорних датчиків для розпізнавання висоти та перешкод.

Альтернативний варіант для вибору модель Dreame Bot L10 Pro Black. Контейнер для сміття становить 270 мл, а гучність не перевищує 67 Дб. Фільтр тонкого очищення не забруднюватиме повітря, що робить пристрій комфортним для домашніх приміщень.

Реклама Google

Telegram Channel