Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Оніщука

Вічна пам'ять Герою.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

На Волині провели в останню дорогу Героя Сергія Оніщука

Сьогодні Ковель попрощався із Героєм Сергієм Оніщуком - старшим лейтенантом, командиром взводу, чоловіком, сином, батьком, братом…

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка.

«Сімнадцять років Сергій працював на залізниці у Ковелі – у пасажирському вагонному депо. На залізниці працює і його старший брат Дмитро. Обох мобілізували 25 лютого 2022 року.

 

 Перший рік після мобілізації Сергій служив у Ковелі – в роті охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Згодом був переведений у інший підрозділ та виконував завдання безпосередньо у зоні бойових дій.

 

 24 червня 2023 року під час наступу у районі села Роботине на Запоріжжі підрозділ Сергія потрапив під артилерійський обстріл. Після цього Сергій зник. Побратими були впевнені, що Сергій – у полоні. Родичі теж вірили, бо бачили на фото бійця, який дуже схожий на Сергія. Але днями експертиза ДНК підтвердила, що тіло, яке знайшли на полі бою, це тіло Сергія Оніщука.

 

 Дружина, син Сашко, мама Сергія, його брат і сестра, усі рідні і друзі вірили, що новина про загибель – прикра помилка, але, на жаль… Сергій загинув рівно за місяць до свого 39-річчя.

Ті, хто знав Сергія, згадують про нього як про дуже добру, надійну людину, відповідального працівника.

 

 Вічна пам’ять Героєві Сергію Оніщуку, молитовний супровід його душі і слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

Telegram Channel