Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Очільник ЦРУ Вільям Бернс прогнозує важкий рік для України

Ого...

Фото: Reuters/Кен Седено.

Очільник ЦРУ Вільям Бернс прогнозує важкий рік для України

Українській армії варто спробувати продемонструвати російському президенту-диктатору володимиру путіну, що час не на його боці

Так висловився директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс у журналі Foreign Affairs.

Про це інформує ТСН.

Також очільник ЦРУ заявив:

«Цей рік, імовірно, буде важким на полі бою в Україні, випробуванням на витривалість, наслідки якого виходитимуть далеко за межі героїчної боротьби країни за збереження своєї свободи та незалежності», – сказав Вільям Бернс.

Він наголошує, що кремлівський «фюрер» відновлює оборонне виробництво за допомогою критично важливих компонентів із Китаю, а також зброї та боєприпасів з Ірану та Північної Кореї. В цей момент він продовжує думати, що час на його боці і він навіть може повністю знищити Україну та виснажити її західних союзників.

«Завдання України полягає в тому, щоб подолати зарозумілість путіна та продемонструвати високу ціну для росії продовження конфлікту, не лише досягаючи прогресу на передовій, але й завдаючи глибших ударів по них та досягаючи стабільних успіхів у Чорному морі», - зауважує Бернс.

Очільник ЦРУ припускає, що російський диктатор може активізувати свої залякування ядерною зброєю, тому виключати ескалацію не можна. Але, резюмував Бернс, «було б безглуздо боятися цього».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Україна піднялась в рейтингу у боротьбі з корупцією.

Реклама Google

Telegram Channel