Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Альона та Джері, як «Тереза і Марія»: хто переміг нацвідбір на ЄВРОБАЧЕННЯ (Відео)

Вони поїдуть у Мальме!

Фото:suspilne.media.

Альона та Джері, як «Тереза і Марія»: хто переміг нацвідбір на ЄВРОБАЧЕННЯ (Відео)

Дівочому дуету в складі артисток Alyona Alyona та Jerry Heil віддали найбільшу кількість голосів українці у застосунку ДІЯ (723 тисячі 297).

Загалом, у застосунку «Дія» проголосувало за свого фаворита 1 167 176 українців.

Про це інформує СУСПІЛЬНЕ. КУЛЬТУРА.

Про Alyona alyona & Jerry Heil

Українська співачка Jerry Heil уже двічі брала участь у нацвідборі — у 2020-му та 2022-му. А от для реперки Alyona Alyona - це дебют.

У 2022 році артистки випустили спільний альбом Dai Boh, в якому звучали пісні у співпраці з європейськими артистами. Лише за рік вони зарелізили вісім спільних треків, відіграли спільний тур в США та підкорили хіт-паради на стримінгових платформах: сумарна кількість прослуховувань спільних композицій двох артисток сягає понад 50 млн.

Пісню Teresa & Maria вони розуміють як таку, що розповідає про українське жіноцтво, що на своїх плечах тримає титанічну вагу.

«В обличчі об'єднаних жінок ми говоримо про важливість єднання між будь-ким задля важливих дій та перемог. І попри те, що ми як українки писали цю пісню про Україну, кожна людина у світі може впізнати в тексті себе. Ми говоримо про будь-які об'єднання, адже саме це породжує синергію і приносить набагато більше результатів», – говорять артистки.

 

Так виглядає загальна турнірна таблиця цьогорічного відбору з голосами від журі та глядачів для всіх учасників. До слова, наш земляк Ярослав Карпук (Yaktak) - на четвертому місці.

Читайте також:

https://www.volyn.com.ua/news/262778-davaite-na-ievrobachennia-2024-vid-ukrainy-poshlemo-surdoperekladachku

https://www.volyn.com.ua/news/262767-tina-karol-skopiiuvala-ledi-hahu-video

https://www.volyn.com.ua/news/262761-poky-diia-v-dii-ukraintsi-taky-obyraiut-khto-spivatyme-na-ievrobachenni-2024-v-shvetsii

Telegram Channel