Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 4 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинуло 4 наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

6 лютого в громадах Волинської області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Поліського краю.

Це – Олександр Соболь, Микола Фальчук, Олег Васевич і Сергій Куделя, інформує «Суспільне Луцьк».

Олександр Соболь

В результаті обстрілу позицій українських бійців в районі населеного пункту Ягідне Харківської області загинув волинянин Олександр Соболь.

Олександр Соболь.
Олександр Соболь. Фото – «Суспільне Луцьк».

 У Локачинській громаді, де жив старший сержант, оголосили триденну жалобу. Дату та місце прощання з Олександром Соболем сповістять пізніше.

Микола Фальчук

Жалобу також оголосили у Колківській громаді. Там сповістили про загибель на війні 39-річного бійця із села Матейки Миколи Фальчука.

Микола Фальчук.
Микола Фальчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Солдат загинув 31 січня 2024 року під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання поблизу Бахмутського району на Донеччині.

Олег Васевич

5 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області загинув волинянин Олег Васевич.

Олег Васевич.
Олег Васевич. Фото – «Суспільне Луцьк».

 За даними Рожищенської міськради, бійцю було 32 роки. Олег Васевич служив на посаді водія-електрика відділення зв'язку однієї із механізованих бригад.

Сергій Куделя

Військовослужбовцю із села Заболотці Сергію Куделі було 36 років. Як повідомили в Луцькій міській раді, боєць служив на посаді стрільця-санітара.

Загинув волинянин 22 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новодарівка Донецької області.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: Зеленський доручив створити в ЗСУ окремий рід сил для безпілотників.

Реклама Google

Telegram Channel