Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Це досягнення варте Книги рекордів України: одразу 38 чоловіків  хотіли втекти за кордон

Прикордонники зупинили поблизу українсько-угорського кордону два мікроавтобуси, в яких їхали чоловіки з 11 областей України.

Фото із сайту radiosvoboda.org.

Це досягнення варте Книги рекордів України: одразу 38 чоловіків хотіли втекти за кордон

У ДПСУ зазначили, що правоохоронці затрималина Закарпатті рекордну за кількістю групу порушників

8 лютого співробітники оперативно-розшукового підрозділу ДПСУ затримали на кордоні найбільшу з початку повномасштабного вторгнення групу ухилянтів.

Правоохоронці затримали 38 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити на територію Угорщини.

Як інформує прес-служба ДПС, прикордонники зупинили поблизу українсько-угорського кордону два мікроавтобуси, в яких їхали чоловіки з 11 областей України. За незаконне перевезення через кордон організатори схеми вимагали в ухилянтів від 4500 до 8500 доларів.

За незаконне перевезення через кордон організатори схеми вимагали в ухилянтів від 4500 до 8500 доларів.

«Водії перевозили 38 чоловіків – це рекордна за кількістю група порушників кордону, затримана під час повномасштабного вторгнення», – повідомили у прес-службі ДПСУ.

Біля якого саме пункту пропуску намагалися перетнути кордон чоловіки, у прес-службі ДПСУ не уточнили. Зазначимо, до Угорщини з України можна потрапити лише з території Закарпатської області.

Наразі триває перевірка та встановлення деталей незаконної схеми переправлення ухилянтів. На затриманих чоловіків склали адміністративні протоколи.

Читайте також: Волинська такса втечі за кордон – 7 тисяч доларів за особу.

Реклама Google

Telegram Channel