Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Мандрівник у часі» прогнозує 17 лютого найстрашніше в історії людства торнадо і приліт інопланетян

«Г’юстон у Техасі зруйнує торнадо. А на узбережжя Каліфорнії обрушиться цунамі заввишки 230 метрів і потопить Сан-Франциско».

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

«Мандрівник у часі» прогнозує 17 лютого найстрашніше в історії людства торнадо і приліт інопланетян

Обрушиться руйнівний смерч на американський Г’юстон у Техасі

Самопроголошений «мандрівник у часі» стверджує, що повернувся з 2671 року, щоб попередити людство про майбутні катастрофи, зокрема ту, яка нібито станеться вже завтра.

Ено Аларік, який також відомий як @radianttimetraveller в TikTok, зібрав понад 826 000 підписників, розповідаючи про катастрофи, що насуваються, які повинні вплинути на світ.

Користувач соціальної мережі раніше вже попереджав про зіткнення планет-близнюків із Землею, прибульців і навіть початок Третьої світової війни, інформує tsn.ua.

І цього разу він повідомив про подальші дивні, а іноді й жахливі події, які, за його твердженнями, відбудуться, зокрема землетрус і «Скриньку Пандори», яка перенесе людей до іншого Всесвіту.

Ено стверджує, що перед цим станеться руйнівний торнадо, перший найстрашніший в історії, який обрушиться на Г’юстон у Техасі.

Він почав своє звернення зі слів: «Увага, так, я справжній мандрівник у часі, це важливі події, які відбудуться до кінця 2024 року».

А потім він переходить до подій:

«Частина 1. 17 лютого: Відбувається перший в історії торнадо f6, що обрушується на Г’юстон, Техас. Він знищує майже все місто, роблячи його найстрашнішим торнадо за всю історію людство.

28 березня: Знайдено стародавній артефакт, при дотику до якого він відправляє вас до іншого Всесвіту. Це називається «Скринька Пандори», Всесвіт може бути дуже схожим або зовсім різним, як люди у формі доріто.

2 квітня: Землетрус магнітудою 9,8, який отримав назву «Великий Джон», стався на розломі Сан-Андреас. Незабаром на узбережжі Каліфорнії обрушилося цунамі заввишки 230 метрів, багато великих міст лежать у руїнах, зокрема Сан-Франциско.

15 травня: На Землю приземляється інопланетянин, відомий як Чемпіон. Він тут, щоб перевезти 10 000 людей на іншу планету. Він був тут якось і повернувся, щоб спробувати врятувати нас від «47», які будуть обрані випадковим чином».

Його прогнози стали вірусними: їх прокоментували понад 39 000 осіб. Багато хто посилався на його попередження про те, що ураган обрушиться на Г’юстон: «Я живу в Г’юстоні і не схвалюю це послання», «Я не думаю, що ви маєте уявлення про те, наскільки насправді великий Г’юстон».

Також у коментарях зібралося чимало скептиків: «Будь ласка, зніміть на відео всі ваші передбачення, які справдилися», «Вони діляться лише поганими прогнозами. Чому б не поділитись позитивом?», «Чому жоден мандрівник у часі не може поділитися виграшними номерами лотереї?».

Читайте також: Мольфарка з Карпат Марія Цвилінів назвала місяць закінчення війни (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel