Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мольфарка з Карпат Марія Цвилінів назвала місяць закінчення війни (Відео)

«Війна мала б десь у травні–червні закінчитися».

Фотоколаж із сайту glavred.net.

Мольфарка з Карпат Марія Цвилінів назвала місяць закінчення війни (Відео)

«Перемога буде вже скоро»

Війна в Україні закінчиться повноцінною перемогою і звільненням усіх незаконно окупованих територій російськими окупантами. Україна поверне навіть Крим і Донбас.

Про це заявила українська 88-річна мольфарка з Карпат Марія Цвилінів (на фото) в ефірі «ТСН».

Вона стверджує, що війна закінчиться вже цього року. Мольфарка переконана, що це станеться вже наприкінці весни або на початку літа.

Здобути Перемогу допоможуть інші держави, які є партнерами України.

«Війна мала б десь у травні–червні закінчитися. Буде послаблення, путін не виграє, Україна виграє... Усе буде добре. Інші держави допоможуть. Україна має процвітати... Так мені здається, що Крим мав би повернутися... Повернеться все в Україну, як війна ця закінчиться. росія не забере», – сказала мольфарка.

Тим часом

– Якщо в квітні відбудеться переворот у росії, тоді у нас з’являться шанси на закінчення війни у квітні або травні, – заявив в інтерв’ю УНІАН астролог Влад Росс. – ЗСУ треба брати в облогу Крим, куди вже неможливо буде постачати ні боєприпаси, ні провізію, ні просто щоб жити навіть нормально цивільним людям. Тому найближчим часом це найголовніше. І, звичайно, голка знаходиться в яйці: яйце – це Крим, а голка – це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами означатиме повну Перемогу. Це може статися в 2025 році. Плюс потрібно бити по москві, тому що ми боремося саме з нею. Тільки москвичі можуть зупинити цю війну. Найсприятливіший час – літо й осінь, коли у нас будуть далекобійні дрони. Ми зможемо запустити їх на москву і знищити її. Травень може бути переломним у цьому відношенні.

Читайте також: Прогноз астролога: «Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти».

Реклама Google

Telegram Channel