Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Карпатському лісовому офісі призначили нового керівника

Очікуємо на результати.

Фото ілюстративне / facebook.com.

У Карпатському лісовому офісі призначили нового керівника

Замінені директори філій, а також звільнені співробітники та керівник внутрішньої безпеки, відповідальні за Закарпатську область

У Карпатському лісовому офісі новий керівник – Ігор Чебан.

Про це повідомляє ДП «Ліси України».

У попередньої управлінської команди є об’єктивні досягнення, які неможна заперечувати. Уніфікований штат лісових господарств: наприклад, у Брустурянській філії директором скорочено понад 110 «мертвих душ», які виключно отримували зарплату.

Значно активізувався процес оформлення речових прав на землю, який до того майже не рухався та створював умови для прихованої приватизації лісового фонду.

Водночас, є нагальна потреба більш жорстко протидіяти порушенням та зловживанням. Потрібен докорінний злам системи кругової поруки, яка на низовому рівні формувалася в лісгоспах десятиріччями. Це непростий шлях. Багато людей місцях звикли жити за старими правилами. Замінити їх всіх на нових неможливо.

Тому керівнику важливо не зупинятися, діяти рішуче та не допускати помилок.

На рівні центрального апарату є політична воля на проведення реформи, детінізації та боротьби з корупцією. І ця воля не має послаблюватися на рівні регіональних офісів, філій, лісництв. Те саме стосується внутрішньої безпеки підприємства.

Бажаємо новій команді Карпатського лісового офісу успіхів. Очікуємо на результати.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel