Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Діти загиблих тероборонівців з Волині вирушили в табір на Закарпаття

Трансфер з Волині на Закарпаття і у зворотньому напрямку забезпечує Волинська обласна військова адміністрація силами ПП «АТП Луцьк».

Фото 100 бригада тероборони Волині.

Діти загиблих тероборонівців з Волині вирушили в табір на Закарпаття

З ініціативи командування та капеланської служби 100 обр група дітей наших загиблих побратимів у супроводі своїх мам (загалом 15 осіб) вирушили на Закарпаття

Про це інформують у 100 окремій бригаді Сил тероборони ЗСУ.

«З 26 лютого по 1 березня вони братимуть участь у таборі для дружин та дітей загиблих військовослужбовців, що його організовує Інститут зцілення травм.

Програма табору спрямована на емоційне відновлення та реабілітацію після кризи, і ґрунтується на дієвих психологічних практиках та біблійних принципах.

Для дорослих окремо будуть проведені психологічні лекції з практичною частиною від психологів і групи підтримки.

Діти в ігровій формі навчатимуться розуміння та прийняття власних емоцій, а також вчитимуться долати стресові ситуації та проходити складні життєві обставини.

На учасників табору також чекають спільні вечори з розважальною програмою, цікаві ігри та естафети, творчі майстер-класи та нові знайомства.

Участь у таборі є для його учасників безплатною. Трансфер з Волині на Закарпаття і у зворотньому напрямку забезпечує Волинська обласна військова адміністрація силами ПП «АТП Луцьк».

100 обр пам’ятає побратимів, які вже назавжди в строю нашої бригади! Увага та підтримка сімей загиблих військовослужбовців – наш святий обов’язок!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel