Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У ліцеї на Волині конфлікт між учнями врегульовує поліція

З дітьми проводили профілактичні бесіди.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

У ліцеї на Волині конфлікт між учнями врегульовує поліція

У Ратнівському ліцеї №2 імені Миколи Заліпи стався конфлікт між учнями

Інцидент трапився 13 лютого.

Про це пише Район.Ратне.

Тоді, біля одного із класів сталася штовханина між ліцеїстами. Один з учнів вдарив іншого кулаками по голові, згодом плюнув в обличчя, зачинивши двері до класу. Потім хлопець, якому «перепало на горіхи», узяв стілець та один раз ударив ним свого кривдника. Все це однокласники фіксували на відео.

Як зауважили правоохоронці, після того у школі зібрали усіх причетних до конфлікту, батьків ліцеїстів та відповідну комісію. Дітей розпитали, як усе сталося та яка була причина. У результаті розмови батьки дійшли між собою домовленості, що проблему вирішать самі. 

«З дітьми проводили профілактичні бесіди, і батьки їхні теж порозумілися, про що скрізь зазначали. Заяви з боку потерпілого до поліції не надходило», – повідомили у поліції.

Через кілька тижнів, в одному із місцевих пабліків розмістили відео інциденту де зазначили, що батьки хлопця, котрого вдарили стільцем, вимагають 200 тисяч гривень, погрожуючи судом винуватцю.

Наразі у школі знову зібрали усіх причетних до конфлікту та запросили представників ювенальної поліції Ковельського району, яка займається цією справою, аби врегулювати проблему.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel