Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У парковій зоні селища на Волині місцеві зробили смітник (Фото)

Чинним законодавством передбачена відповідальність за засмічення території населених пунктів.

Фото: Фейсбук.

У парковій зоні селища на Волині місцеві зробили смітник (Фото)

Прикрий випадок: в межах паркової зони за стадіоном селища Маневичі, біля вулиці Короля Данила утворили смітник

Внаслідок людської недбалості у центрі селища розкидані відходи продуктів харчування, пластику, поліетилену, ПЕТ-пляшки, склотари, упаковки продуктів харчування, вживані взуття та одяг. Навпроти розташовані індивідуальні житлові будинки, поруч із викинутим сміттям проходить стежка парковою зоною до Храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Про це інформує Маневицька селищна рада.

«Вкотре звертаємо вашу увагу на виявлені факти засмічення території селища. Люди схаменіться! Будьте свідомими! Шануйте працю працівників комунальної служби! Чистота селища залежить від кожного з нас.

Нагадуємо, що Маневицьке ВУЖКГ здійснює вивезення твердих побутових відходів двічі на місяць за ціною: індивідуальні житлові будинки - 23,02 грн; співвласники багатоквартирних будинків - 23,61 грн.

Заключіть договір на надання послуг з управління побутовими відходами задля унеможливлення подібних випадків засмічення території населеного пункту», - йдеться у повідомленні.

Чинним законодавством передбачена відповідальність за засмічення території населених пунктів. Зокрема, такі дії караються за ст. 152 КУпАП, що передбачає відповідальність за порушення державних стандартів, норм та правил у сфері благоустрою населених пунктів. Розмір штрафу становить від 340 до 1360 грн.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel