Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Корпоративні подарунки колегам на 8 березня

Реклама.

Фото: cheesesommelier.com.ua.

Корпоративні подарунки колегам на 8 березня

Шукаєте креативний подарунок на 8 березня колегам, який неодмінно сподобається кожній? Ви в правильному місці, адже ми заздалегідь подбали про оригінальні та смачні подарункові бокси, які задовольняють уподобання всіх жінок-співробітників. Усе, що вам залишається – обрати готовий набір або сформувати свій власний, обравши для нього відповідне наповнення.

Подарункові бокси від Сирного сомельє – вдалий варіант корпоративного презента на 8 березня

Віддячити колезі, начальниці за взаємну співпрацю – важливий жест висловлення уваги та відданості. Напередодні свята постає вічне питання – який подарунок обрати, щоб порадувати усіх дівчат та попасти в саме серденько. Рішення очевидне – довірити цю справу професіоналам Сирного сомельє.

Набір сирів, який відкриє неймовірний світ молочних виробів або вино на подарунок – це безпрограшний варіант для будь-якого випадку. Але ми готові запропонувати й щось значно більше – смачні подарункові набори, які справляють незабутнє враження на кожну! Оформлені в стильне подарункове пакування у вигляді ефектного дерев’яного ящичка, коробки чи кошика вони приречені стати особливими.

Наповнення боксів може містити різні комбінації ексклюзивної продукції зі всього світу:

  • Молоді, напіввитримані, витримані, плісняві сири з Нідерландів, Франції, Італії, Німеччини.

  • Вишукане червоне, рожеве, біле вино, просекко, ігристе для відмінного настрою.

  • Елітний алкоголь – настоянки, лікери, вермути, бренді, коньяк та ін.

  • Оригінальні солодощі – крафтовий шоколад, цукерки, вафлі, мармелад.

  • Різноманітні варіанти закусок – сиров’ялена ковбаса, хамон, гріссіні, баночки в’ялених томатів тощо.

  • Ягідні, фруктові, медові, пікантні соуси та джеми до сиру та інших страв.

  • Аксесуари до вина та сиру.

Для зручності нашими професійними сомельє було розроблено готові подарункові набори, з якими ви можете ознайомитися на нашому сайті. Наприклад, бокс під номером 10 стане відмінний подарунком колезі. Всередині стильного пакування пляшка ігристого вина, коров’ячий сир Старий Роттердам та сир Брі, голландські карамельні вафлі та молочні цукерки з карамеллю.

За бажання наповнення можна змінити та створити власний унікальний бокс до 8 березня!

Замовити корпоративні подарунки з доставкою по Україні

Бізнес подарунки від Сирного сомельє особливо популярні сьогодні, адже вони не тільки креативні, а й дуже смачні та бажані. Ви можете обрати один або декілька готових наборів та оформити замовлення на нашому сайті чи в мережі магазинів міста Суми. 

Створити унікальний бокс? Звісно, ми виконаємо всі ваші побажання. До вашої уваги різні варіанти пакування, вишуканих та ексклюзивних продуктів, які ви можете самостійного підібрати, а наші сомельє з любов’ю все запакують.

Відправимо подарунок до будь-якого куточка України послугами транспортних компаній.

Реклама Google

Telegram Channel