Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Закарпатті лікар давав пацієнтам медикаменти, а потім чинив над ними сексуальне насильство

Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

Волинь-нова

На Закарпатті лікар давав пацієнтам медикаменти, а потім чинив над ними сексуальне насильство

У лікарні міста Іршава Хустського району Закарпаття медик застосовував до пацієнтів препарати, які пригнічували їхній самоконтроль, інколи до втрати свідомості, та вчиняв над ними сексуальне насильство

 Свої дії медик знімав на камеру телефона. Викрили його випадково. Про це розповів журналіст, депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола. «Під час дії подібного препарату медик вчиняв дії сексуального характеру стосовно пацієнта і фільмував це на камеру телефону», – зазначив Глагола. Інший місцевий журналіст Роман Келемен розповів, що лише за січень лікар зробив 260 фото сексуальної наруги над пацієнтами!

«Викрили цього маніяка випадково: один із колег, коли той вчиняв сексуальну наругу над пацієнтом, а потім і сам пацієнт звернулися до відділку поліції про вчинення акту сексуальної наруги лікарем. Поліція відкрила кримінальне провадження і проводить досудове розслідування», – написав журналіст.

У пресслужбі поліції повідомили, що фігуранту вже обрано запобіжний захід. «За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частинами 1 і 2 статті 153 (сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Покарання – до семи років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту», – зазначили правоохоронці.

Реклама Google

Telegram Channel