Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Спортсмени з Волині отримали житло від міської ради

В рамках програми було придбано дві квартири.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

Спортсмени з Волині отримали житло від міської ради

Однією зі складових Програми розвитку фізичної культури та спорту Луцької міської територіальної громади на 2021–2023 роки було забезпечення житлом учасників Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських ігор

Так, у 2022 році для видатних спортсменів, які мали значні здобутки у спорті вищих досягнень, відзначалися неодноразовими перемогами на змаганнях світового та європейського рівнів, в рамках Програми було придбано дві квартири: Марині Мажулі (веслування на байдарках і каное) та Івану Банзеруку (легка атлетика).

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Крім того, 49 спортсменів отримали стипендії міського голови.

У громаді постійно оновлюється матеріально-технічна база з надання спортивних послуг, створена сучасна спортивна інфраструктура, проводиться велика кількість рейтингових спортивних змагань. Сучасні технології дозволяють створювати розумні багатофункціональні та доступні об’єкти для всіх, хто займається спортом і фізичною активністю.

Також члени виконавчого комітету взяли до відома і виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцької міської територіальної громади на 2021–2023 роки. Після початку повномасштабного вторгнення діяльність Луцького молодіжного центру стала більш зосереджена на військово-патріотичному, національно-патріотичному вихованні, на волонтерській діяльності, та це не зупиняло роботу на інших напрямах співпраці з молоддю. Всього у 2021 році було реалізовано 125 заходів, у 2022 році – 430, у 2023 році – понад 500 заходів.

Програма співпраці та соціальної підтримки молоді Луцької міської територіальної громади на 2021–2023 роки була спрямована на співпрацю органів місцевого самоврядування з молодіжними громадськими організаціями, ініціативними групами, органами студентського та шкільного самоврядування. Щороку близько 20 молодіжних громадських організацій та ініціативних груп отримували допомогу у реалізації своїх ініціатив.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Змінено назви та розташування окремих зупинок у Луцьку.

Реклама Google

Telegram Channel