Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лектор-волонтер з США презентував власний курс про демократію для волинських студентів

Цікаво і пізнавально!

Фото: lntu.edu.ua.

Лектор-волонтер з США презентував власний курс про демократію для волинських студентів

14 березня 2024 року відбулася презентація курсу «Understanding Democracy» від запрошеного лектора із США Еріка Путціга зі здобувачами та науково-педагогічними працівниками ЛНТУ

Зустріч була організована кафедрою права ЛНТУ.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Ерік Путціг – лектор-волонтер із США, який вивчає та досліджує поняття демократії. Побувавши у різних куточках світу, науковець запровадив власний лекційний курс, який викладає для українських студентів.

Сьогодні лектор-волонтер розповів про себе, про дослідницьку та волонтерську роботу, яку він здійснював у різних країнах світу, про поняття демократії, її формування та практичну реалізацію принципів у різних країнах.

Він наголошує, що демократія не може бути сталою і постійно змінюється. Разом з тим, демократія є дуже відмінною у різних країнах. Утім, маючи грунтовні знання про цю систему управління державою, ми можемо формувати демократичні засади у власній країні і ставати творцями системи «влади народу» на рідній землі.

Ерік представив присутнім Руслану Ібрагімову, здобувачку першого курсу спеціальності 081 Право, яка відвідувала лекції у минулому семестрі і отримала найвищий бал за результати всього курсу. Здобувачка поділилася враженнями від навчання, відповіла на поставлені запитання та наголосила на актуальності презентованого курсу.

Усіх присутніх дуже зацікавила презентація. Здобувачі ставили багато запитань щодо організації курсу та особливостей викладання. Завідувач кафедри права Вікторія Аніщук подякувала лектору за неймовірно цікаву зустріч та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Отож, Ерік Путціг чекає на лекційному курсі усіх охочих дізнатися більше про демократію. Він анонсує цікаве спілкування, жвавий діалог та сучасні презентації. Курс включатиме лекції англійською мовою, які відбуватимуться один раз на тиждень по дві години.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: Восьмий прозорий поліцейський офіс запрацював на Волині (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel