Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Молодий погляд незалежно від віку: процедури та операції для молодості зони навколо очей

Реклама.

Фото: laserone.com.ua

Молодий погляд незалежно від віку: процедури та операції для молодості зони навколо очей

Жіноча краса немає віку. З самого народження й упродовж всього життя представниці прекрасної статі несуть в цей світ особливий шарм та естетику. Кожен віковий період розкриває абсолютно по-різному і зовсім по-новому жіночу вроду, але й одночасно вносить певні зміни у зовнішній вигляд.

Найчастіше саме погляд та стан шкіри навколо очей видають справжній вік жінки, але  з деякими секретами у догляді та дієвими процедурами, молодість повік вам буде забезпечена. Від інʼєкцій гіалуронової кислоти до лазерної блефаропластики на https://laserone.com.ua/uk/laser_blepharoplasty/ — серед сучасних можливостей естетичної косметології та пластичної хірургії доступно все. Коли, як і яку процедуру застосовувати першою? Детальніше читайте далі у статті.

Процедури відповідно віку

Оскільки шкіра навколо очей немає сальних залоз, дуже тонка за анатомічною структурою та має схильність до зневоднення, то якісного зволоження вона потребує першочергово. При виборі домашнього догляду (як самостійно, так і під супроводом спеціалістів) варто звернути увагу саме на цей момент, щоб пролонгувати молодість повік та відтермінувати пластичні хірургічні втручання. З 18 до 25 років якісного домашнього догляду відповідно до типу шкіри буде цілком достатньо для підтримки естетичного стану повік.

Категорія 25+

Перші ознаки старіння вже можуть проявлятися саме з цього віку, а більш активно візуально виражатися в межах 30 років. Для жінок цієї вікової групи актуальними та дієвими стануть такі процедури:

  1. Біоревіталізація. Інʼєкційний метод введення гіалуронової кислоти в зону навколо очей стимулює синтез волокон колагену та еластину, якісно зволожує шкіру зсередини та оновлює резерви власного гіалурону, які з часом зменшуються. Завдяки біоревіталізації покращуються обмінні процеси на клітинному рівні та покращується пружність, щільність та еластичність шкіри.
  2. Мезотерапія. Інʼєкційне введення вітамінних комплексів (мезококтейлю) під шкіру навколо очей забезпечує покращення якості шкіри повік, перешкоджає процесу старіння та пролонгує молодість погляду.
  3. Інʼєкції ботулотоксину. Ефективний метод боротьби та усунення мімічних зморшок, «гусячих» лапок та динамічних заломів навколо очей.
  4. Пілінги для шкіри навколо очей. Процедура пришвидшує регенерацію клітин епідермісу та забезпечує якісне оновлення та омолодження шкіри повік.

Будь-яку маніпуляцію краще планувати та розпочинати з первинної консультації у спеціаліста, якому ви довіряєте свою молодість та красу.

Категорія 35+

Залежно від вихідного стану шкіри досі актуальними й дієвими будуть процедури із категорії вище, але найефективнішою для цього віку є лазерна чи класична блефаропластика. Пластика повік може проводитись як окремо для верхніх чи нижніх повік, так і комплексна кругова. Оперативне втручання забезпечує якісне омолодження з тривалістю результату до 10–15 років.

Категорія 50+

Представницям цієї вікової категорії вже варто звернути увагу на повне омолодження обличчя чи фейсліфтинг. Блефаропластикою в цьому віці складно обійтися, оскільки ліфтингу шкіри вже потребує не лише зона повік, а й лоб, вилиці, нижня третина обличчя, шия, зона декольте. Одна операція здатна прибрати з обличчя 10–12 років, а на фоні однолітків ви завжди будете виглядати неймовірною молодою красунею.

Реклама Google

Telegram Channel