Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Телевізор – багатофункціональне джерело інформації

Реклама.

Фото: comfy.ua.

Телевізор – багатофункціональне джерело інформації

Сьогодні телевізори не є простим джерелом красивої картинки у форматі телебачення, адже сьогодні за допомогою цього пристрою можна заходити у браузери, користуватися послугами різних сервісів, а також дивитися відео та фільми за допомогою флеш-накопичувача. Виробники поступово підвищують якість картинки та покращують численні технічні параметри.

Вони відрізняються діагоналлю, брендом, типом використовуваної матриці, роздільною здатністю, наявністю додаткових функцій та способом кріплення. Кожен користувач під певне завдання знайде свій ідеальний телевізор, враховуючи також запити, бюджет та переваги. Кріплення техніки можливе на стіну або за допомогою ніжки на тумбу, стіл та інші горизонтальні поверхні.

Особливості сучасних телевізорів

Виробники пропонують моделі на будь-який колір та смак. Сучасні моделі порівняно з попередніми поколіннями мають багато переваг:

  1. Широкі кути огляду. Зручно дивитися телевізор з різних боків, адже відсутнє спотворення або зміна картинки;
  2. Висока передача кольору. Матриця передає натуральні та природні відтінки, при цьому є можливість все індивідуально налаштувати;
  3. Тривалий термін служби. Виробники заявляють, що їхня техніка прослужить щонайменше 20-30 років;
  4. Операційна система. Вбудована система дозволить легко скачувати програми або активувати додаткові сервіси.

Наявність бездротових інтерфейсів додатково спрощує налаштування телевізора та керування ним.

Як вибрати телевізор?

Не зайвим буде наявність спеціальних роз'ємів, щоб використовувати зовнішні джерела зображення. Також необхідні комунікації Wi-Fi, 3D та Smart TV, розширюючи функціонал. На сайті https://comfy.ua/ua/ завжди можна ознайомитися з новинками та знайти щось цікаве. Одним із ключових параметрів є діагональ, і сьогодні користуються популярністю пристрою в діапазоні від 40 до 65 дюймів. Для кухні та невеликих кімнат оптимально підійде 32 дюйми.

Дозвіл формує якість та деталізацію картинки. На вибір є кілька варіантів:

  1. 1920х1080 пікселів (Full HD). Стандарт використовується в недорогих бюджетних телевізорах, не має особливої якості та деталізації;
  2. 3840х2160 або 4096х2160 пікселів (4K). Ідеальне рішення для телевізорів із великою діагоналлю. Якісне відображення найдрібніших деталей;
  3. 7680х4320 (8K). Насичений чорний колір, ідеальна передача кольору, оптимальна контрастність та загалом висока якість зображення.

Два останні варіанти часто використовуються у телевізорах, які нагадують домашні кінотеатри.

У сучасних реаліях наявність Smart TV є обов'язковим компонентом. Цей функціонал дозволить отримати доступ до різних програм та сервісів, дозволяючи переглядати будь-який цифровий контент.

Виробники телевізорів

Добре зарекомендували себе пристрої від бренду Samsung. Вони відрізняються доступною ціною та великим набором унікальних функцій. LG пропонує як преміальні, і бюджетні моделі. В основі використовується власна операційна система webOS. Телевізори від Sony цінують за оригінальний дизайн і загалом якісну картинку. Philips гарантує доступну вартість та високі експлуатаційні характеристики.

Реклама Google

Telegram Channel