Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Гуті-Боровенській на Волині живе найсильніший в Україні маг світового біатлону

Цікаво, чи передбачить волинянин медалі для України в наступному сезоні?

Ukraine's Artem Pryma (L) and Ukraine's Dmytro Pidruchnyi exchange in the men's 4x7,5km relay event of the IBU Biathlon World Cup in Hochfilzen, Austria, on December 10, 2023. (Photo by Joe Klamar / AFP) (Photo by JOE KLAMAR/AFP via Getty Images)

Фото – JOE KLAMAR / AFP or licensors.

У Гуті-Боровенській на Волині живе найсильніший в Україні маг світового біатлону

Адже має неймовірний талант прогнозування підсумку змагань серед стріляючих лижників

Представник Камінь-Каширського району Волинської області Віталій на псевдо Таjgеr  уже втретє виграє конкурс прогнозистів у змаганнях зі стріляючих лижників.

Про це інформує сайт biathlon.com.ua, який, власне, і організовує конкурс прогнозистів серед українських прихильників біатлону.

Цитуємо наших колег:

«Головним тріумфатором став учасник турніру Таjgеr (Віталій, Волинь, с.Гута-Боровенська), який вже вдруге виграє наш конкурс! Він же став натхненником і перемоги своєї команди It's Time For Action у складі: Wolves`B, Таjgеr, btc, aladin83. У нинішньому складі з чотирьох гравців троє в різні роки вигравали наш турнір в особистому заліку!

Не дивно, що цьогорічна перемога була здобута «за норвезькою системою» – з рекордною майже 100-очковою перевагою. А загалом для цієї команди (хоча й зі змінюваним складом) це вже третя перемога у командних турнірах на нашому сайті – справжня команда-мрія, якій буде цікаво кинути виклик наступного сезону).

Фото із сайту biathlon.com.ua.

Пізнаєте за автографами найкращих біатлоністів України? Фото із сайту biathlon.com.ua.

 Усі учасники команди-переможниці, а також топ-трійка особистого заліку за підсумками сезону (Таjgеr, mihanick89, ГіркаПолонка) отримають статистичний довідник IBU Biathlon Guide на сезон 2023/24, а також змагальні біби спортсменів – усе з автографами біатлоністів збірної України.

Крім того, призери особистого заліку стануть володарями шарфів з емблемою Нове-Мєсто – стадіону, який цього року приймав чемпіонат світу».

Редакція volyn.com.ua просить пана Віталія зв’язатися з нами і розповісти про своє захоплення найпопулярнішим зимовим видом спорту в Україні.

Читайте також: Козаки сильніші за вікінгів: збірна України, програючи Ісландії, робить камбек і виходить на Євро-2024! (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel