Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Колективу Волинського обласного дитбудинку представили нового керівника

Дитбудинок очолив Віктор Максимюк.

Фото Волинська обласна рада.

Колективу Волинського обласного дитбудинку представили нового керівника

На цю посаду рішенням сесії обласної ради строком на 3 роки призначено лікаря-методиста сиротинця Віктора Максимюка, який став переможцем конкурсного відбору на вакансію керівника комунального закладу

Про це інформують в обласній раді.

«Пів сотні працівникам соціально-медичної установи новопризначеного директора представили голова Волиньради Григорій Недопад та його заступник Григорій Пустовіт.

 

 Очільник обласної ради зауважив, що з Віктором Максимюком більшість колективу уже співпрацювала як в дитбудинку, так і під час 20 місяців евакуації у Польщі. «Тож сподіваюся, що співпраця буде злагодженою. Час складний, а попереду багато роботи – і реформування, і реконструкція, і контрактування НСЗУ, і новий вид діяльності. При цьому пріоритетом залишається піклування про малюків. Не виключено, що невдовзі нам з вами доведеться прийняти і евакуйованих вихованців дитбудинків із зони бойових дій. Тому заклад має ефективно функціонувати і розвиватися», - звернувся до колективу Григорій Недопад.

Його заступник Григорій Пустовіт висловив вдячність працівникам дитбудинку за їхню сподвижницьку працю: «Це неймовірно важка робота і психологічно, і фізично. Та ще й в час, коли завдання мінімум - вижити. Але випробування – це одночасно і шанс стати витривалішими, кращими, оновленими. Скористайтеся цим шансом».

 

 Новопризначений директор обласного будинку дитини для дітей з ураженнями центральної нервової системи з порушеннями психіки Віктор Максимюк зазначив, що у роботі понад усе цінує самовіддачу, а у стосунках з підлеглими – дисципліну та культуру спілкування. Тож висловив сподівання на продуктивну взаємодію.

Представники засновника також цікавилися умовами перебування дітей, яких у сиротинці вже 13, а ще додатковими потребами закладу на випадок необхідності прийняти вихованців з подібних установ, евакуйованих з прифронтових територій. Григорій Недопад запевнив, що з боку Волиньради буде максимальна підтримка», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel