Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
MacBook Pro: Найкращий вибір для професіоналів та творчих ентузіастів

Реклама.

Фото: ispace.ua.

MacBook Pro: Найкращий вибір для професіоналів та творчих ентузіастів

Компанія Apple завжди була символом інновацій та переваги в галузі технологій. Її найновіший Макбук Про - це не виключення. Завдяки поєднанню потужності, продуктивності та елегантного дизайну, цей ноутбук стає ідеальним інструментом для професіоналів у будь-якій галузі.

Процесори M3, M3 Pro і M3 Max: Вражаюча Швидкість та Потужність

Нове покоління MacBook Pro, створене на базі 3-нанометрової технології, оснащене абсолютно новою архітектурою графічних процесорів, що робить ці чипи найпотужнішими серед усіх, що зараз існують на ринку професійних комп’ютерів.

Розібратися в їх можливостях не складає труднощів: кожен чіп є потужнішим за свого «молодшого» брата. Наприклад, MacBook Pro на базовому процесорі M3 працює на 60% швидше, ніж 13-дюймовий MacBook Pro на M1. Ноутбук на M3 Pro гарантує на 40% більшу швидкість роботи, ніж M1 Pro. А для тих, хто потребує максимальної продуктивності, ідеально підходить M3 Max. Якщо порівняти його з M1 Max, приріст становить 2,5 раза, а в порівнянні з найпотужнішим MacBook Pro на Intel - навіть в 11 разів.

Зазначимо, що в останніх MacBook Pro вперше реалізовано апаратно-прискорене трасування променів. Простими словами, це означає, що разом з новою графічною архітектурою ви можете насолоджуватися більш реалістичними тінями та віддзеркаленням у ваших іграх, а також робити рендеринг у 2,5 раза швидше.

Окрім цього, MacBook Pro став ще більш енергоефективним. До вашої уваги - до 22 годин автономної роботи. І ще цікавіше, відключення від мережі не вплине на швидкість роботи.

Дисплеї з Екстремальним Динамічним Діапазоном

Щодо дисплеїв, то вони залишаються на вищому рівні. Liquid Retina XDR зберігає свій статус кращого в світі дисплея для ноутбуків з постійною яскравістю 1000 ніт та піковою яскравістю 1600 ніт для HDR-контенту. Єдине вдосконалення - 20% більша яскравість при роботі з SDR-контентом.

Такий дисплей забезпечує вражаючий коефіцієнт контрастності, реалістичні кольори та глибокі тіні, високу деталізацію і широкий кут огляду. Робота на Mac буде комфортною навіть за яскравого сонця.

Для тих, хто займається графікою, ці показники будуть особливо вражаючими. Кожен дисплей Liquid Retina XDR відкалібрований на заводі і підтримує режими Pro Motion і Pro Reference.

Щодо підтримки зовнішніх дисплеїв, то для MacBook Pro на чипах M3 можна підключити один дисплей, на M3 Pro і M3 Max - два і чотири відповідно.

Камера, мікрофонний масив і звук

У нових ноутбуках все залишається без змін: камера 1080p, трьохмікрофонний масив студійної якості, акустична система з шістьма динаміками. Вони також підтримують Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.3.

Новий колір Space Black

Apple додала в асортимент MacBook Pro новий колір - Space Black. Цей темний відтінок алюмінію виглядає дуже стильно і привабливо. Крім того, поверхня MacBook тепер стала більш стійкою до відбитків пальців завдяки анодуванню.

Зазначимо, що ексклюзивний колір Space Black буде доступний лише для моделей на чипах M3 Pro і M3 Max. Крім чорного, буде доступний Silver (сріблястий). Модель M3 буде доступна в класичних кольорах Space Gray (Космічний сірий) і Silver.

Нові MacBook Pro 14 і 16 дивовижні! Вони будуть доступні для попереднього замовлення на нашому веб-сайті дуже скоро. Слідкуйте за новинами, щоб стати одним з перших володарів цих топових пристроїв.

Цей оновлений MacBook Pro ідеально поєднує в собі потужність, продуктивність і елегантний дизайн. Він стане незамінним помічником для будь-якого професіонала або творчої особистості, дозволяючи втілити найсміливіші ідеї в реальність та досягати найкращих результатів у своїй сфері діяльності.

Про iSpace.ua

iSpace.ua - це ваш надійний партнер для придбання продукції Apple в Україні. Наші магазини пропонують широкий вибір продукції, включаючи комп’ютери Mac, смартфони iPhone, годинники Apple Watch, планшети iPad і безпровідні навушники AirPods, а також повний асортимент аксесуарів та програмного забезпечення.

Якщо ви шукаєте, де купити MacBook Pro в Україні, ми є офіційним партнером Apple, і ви можете зробити це в наших магазинах iSpace. Для отримання актуальних цін завжди можете звертатися до наших спеціалістів.

Реклама Google

Telegram Channel