Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Калькулятор авто зі США – ефективний інструмент оцінки вартості

Реклама.

Фото: bossautoukraine.com.ua.

Калькулятор авто зі США – ефективний інструмент оцінки вартості

Купівля автомобіля з США змушує потенційного власника оцінити величезну кількість факторів та ключових моментів. Щоб підвищити ймовірність покупки ідеального авто, багато хто звертається за допомогою до професіоналів своєї справи, але все одно все заздалегідь можна оцінити і своїми силами. Потрібно лише вивчити дані з аукціонів та скористатися калькулятором авто зі США.

Примітно, що транспортні засоби зі США будуть вигідним вкладенням грошей, якщо порівнювати з автомобілями інших регіонів. Тарифи на розмитнення знижено, ціни також не високі, тому вигода очевидна. Використовуючи заздалегідь калькулятор авто з США, можна дізнатися, скільки обійдеться сам автомобіль, доставка і розмитнення. З урахуванням цієї інформації можна сформувати бюджет та здійснити покупку.

Як користуватись калькулятором?

Потенційний покупець має зрозуміти, скільки йому коштуватиме автомобіль в Україні. Тому в калькулятор необхідно внести ряд найважливіших даних і отримати підсумковий результат:

  • вартість авто на аукціоні;
  • тип двигуна чи ємність батареї;
  • об'єм двигуна;
  • рік випуску.

Ціна ремонту визначається індивідуально та не є частиною оцінки вартості авто зі США.

Важливість калькулятора вартості

Застосування даного інструменту дозволить краще зрозуміти, як працює ціноутворення автомобілів з Америки. Адже ціна на аукціоні – лише невелика частина загального прайсу, який потрібно заплатити українському водієві для отримання авто вдома. Щоб не було розчарувань надалі, застосовується калькулятор, дозволяючи підготувати бюджет.

Сама специфіка аукціонів така, що важко оцінити вартість ремонту, тому до ціни за авто не зайвим буде додати потенційну ціну відновлення. Навіть якщо транспорт без пошкоджень і цілий все одно потрібно підрахувати витрати на мінімальне обслуговування та заміну мастила в двигуні.

Митні платежі

Основна стаття витрат під час пригону авто – це митні платежі. Враховується ввізне мито, яке розраховується як 10% вартості авто за кордоном, 20% ставка активується при об'ємі двигуна від 5 літрів, а 8% при ввезенні електромобілів. Оцінюється ще й акциз, де враховується вік автомобіля, тип палива, об'єм та потужність двигуна, тому цей параметр завжди індивідуальний.

ПДВ розраховується як 20% від суми загальної митної вартості. Під час реєстрації автомобіля оплачується 3% до пенсійного фонду. ПДВ до 2025 року не поширюється на електромобілі, тому їхнє ввезення в Україну на даний момент є відносно вигідною покупкою.

Реклама Google

Telegram Channel