Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Оновили один з найбільших підрозділів волинської екстренки

Ремонтні роботи виконали власним коштом.

Фото: facebook.com.

Оновили один з найбільших підрозділів волинської екстренки

Він розташовується на орендованих площах медичного об’єднання Луцька

На входини після реконструкції адміністрація центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф запросила і представника засновника комунального підприємства – голову Волиньради Григорія Недопада.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Керівник центру Володимир Шмаль розповідає, що умови перебування бригад за цією адресою м’яко кажучи були не задовільними:

«Стіни доїдала пліснява, пощерблена підлога, ледь зачинялися двері, елементарно бракувало розеток».

Між тим, каже, саме Луцьке міське відділення ЕМД №1 КП «ВОЦЕМДМК» працює з найбільшим навантаженням – удвічі інтенсивнішим, ніж в середньому по області. За минулий рік – це було майже 16,5 тисяч виїздів на виклики.

Володимир Шмаль зазначив, що ремонтні роботи виконали власним коштом. Замінили підлогу, комунікації, двері, встановили прилад для підігріву води. А ще зонували і вмеблювали простір – тепер тут є кімнати для роботи і відпочинку медичного персоналу, а також невеличка кухня з потрібним обладнанням, адже чергування бригад триває добу.

Голова обласної ради Григорій Недопад зазначив, що від медиків екстренки часто залежить порятунок життів.

«Це фізично складна та емоційно виснажлива робота. Тому персонал повинен мати гідні умови, де би міг відпочити в короткі проміжки між викликами. Адміністрація, яка дбає про комфорт своїх працівників, у праві розраховувати на повну їхню віддачу. Головне – це люди і їхня професійна мотивація», -– підсумував голова Волиньради зусилля волинської екстренки в облаштуванні умов праці для бригад невідкладної медичної допомоги.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: 609 шкіл Волині впровадили електронні журнали.

Реклама Google

Telegram Channel